Procesoperator 5 ploegen
Processionals
Zevenaar, NL
6 dagen geleden

Binnen de productieafdeling op de locatie Zevenaar werk je in jouw ploeg samen om het spuitgietproces goed te laten verlopen.

De belangrijkste taken zijn het in productie nemen van de machines en onderhoud aan de matrijzen. Daarnaast stuur je een groep productiemedewerkers aan en organiseer je de werkzaamheden in jouw gedeelte van de productiehal.

Hierbij bewaak en beoordeel je de kwaliteit van de productie. Daarbij vind je het geen probleem om in een 5 ploegensysteem te werken.

Functie-eisen :

 • Je beschikt over een MBO opleiding in de richting van werktuigbouwkunde / procestechniek of van een gelijkwaardig niveau
 • Een pre is dat je verstand hebt van kunststoffen en kunststofverwerking.
 • Gedrevenheid om mensen aan te sturen en te motiveren
 • Je hebt ook een goed besef van veiligheid en kwaliteit
 • Bedrijfsomschrijving :

  De werkgever is een toonaangevend kunststofverwerkend, design- en engineerbedrijf dat actief is in kunststofverpakkingen.

  Hierbij kun je denken aan plastic flessen voor motorolie, jerrycans, plastic pallets en plastic containers. Het bedrijf is wereldwijd vertegenwoordigd in 34 landen en heeft 194 productielocaties.

  Op de productielocatie in Zevenaar worden vooral producten gemaakt voor de automotive-industrie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier