Accountmanager Softwareontwikkeling & BI
OGD
NL
22 dagen geleden
source : JobBoost.io

We willen onze klanten helpen hun informatie beter op orde en inzichtelijk te krijgen. We bieden oplossingen voor problemen waar de klant nog nooit over heeft nagedacht.

We leveren geen luchtkastelen maar concrete plannen met haalbare resultaten. Als accountmanager softwareontwikkeling en BI kom je terecht in een gespecialiseerd salesteam.

We hebben als doel om de oplossingen van OGD op het gebied van digitalisering aan te bieden bij nieuwe en bestaande klanten.

We voegen waarde toe met digitale transformatie bovenop de reguliere OGD dienstverlening. OGD ontwikkelt met behulp van de nieuwste technieken (.

NET, Java, Python, Ruby, Machine learning, PowerBi, Low code, SQL, PHP). We leveren diensten, detacheren en ontwikkelen nieuwe softwareproducten op een agile manier.

Het gaat ons vooral om het bieden van een strategisch voordeel en minder om snel kosten besparen. Daarom is deze functie vooral gericht op het genereren van new business, zowel bij nieuwe als bestaande klanten van OGD.

Wat doe je graag als accountmanager softwareontwikkeling en BI?

Je bent oprecht de spin in het web : je draagt actief bij aan de unieke cultuur van OGD en neemt collega’s mee in je enthousiasme voor software .

Als accountmanager softwareontwikkeling en BI ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten en softwareontwikkelaars op je projecten en vervult een adviserende rol naar de rest van de organisatie.

Je geniet ervan om veel balletjes hoog te houden. Mooi, want dagelijks zit je in de auto onderweg naar een nieuwe klant of ben je bezig met new business genereren.

Gelukkig ben je goed in nieuwe oplossingen bedenken samen met product owners en ontwikkelaars. Je geniet van het uitbrengen en chasen van offertes, het matchen van aanvragen met beschikbare resources en natuurlijk het vieren van je successen .

Nu de economie op volle toeren draait bepaal jij samen met het team welke volgende stap we gaan maken!

Wat maakt jou een OGD’er?

 • Je hebt minimaal een hbo- of wo-achtergrond.
 • Je vindt het leuk om ook buiten werktijd met collega’s om te gaan en drinkt graag een drankje mee aan onze bar.
 • Je werkt graag samen met enthousiaste, slimme en (soms) eigenwijze collega’s.
 • Je hebt de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen en je hebt je carrière graag in eigen handen.
 • Wat krijg je van ons?

 • een uitdagende baan binnen een professionele en sterk groeiende, maar informele organisatie;
 • een plek waar je de ruimte krijgt om je stempel op de werkzaamheden te drukken en waar geen dag hetzelfde is;
 • de mogelijkheid om je te ontwikkelen in een next-level marketing omgeving en hier met innovatieve ideeën aan bij te dragen;
 • de kans om mee te denken over alle toffe evenementen en acties van OGD;
 • een goed salaris;
 • een leaseauto;
 • een mobiele werkplek (laptop / tablet en smartphone)
 • uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals : onbeperkte opleidingsmogelijkheden zonder rare terugbetaalregelingen, 26 vakantiedagen per jaar, recht op sabbatical met baanbehoud, een goede pensioensregeling, veel uitjes en gezellige borrels, en nog veel meer!
 • Heb je interesse?

  Solliciteer dan direct via de knop hieronder. Heb je nog vragen? Kijk dan onderaan de pagina en neem contact met ons op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier