Accountmanager bij Artiflex Achterhoek -Medior/Senior
Artiflex
Doetinchem, NL
2 dagen geleden

Functieomschrijving

Een accountmanager (medior / senior) voor onze vacature bij Artiflex Achterhoek inDoetinchem . Heb jij relevante werkervaring en / ofopleidingen behaald richting accountmanagement?

Heb jij ervaring inde commerciële sector of sales en bouw jij makkelijk een netwerk ófheb jij al een goed netwerk? Dan is deze vacature vanaccountmanager wellicht iets voor jou!

Ter uitbreiding van ons team in Doetinchemzijn wij op zoek naar een accountmanager (medior / senior). Alsenthousiaste accountmanager ga jij aan de slag met het uitbreidenvan het marktaandeel voor Artiflex Achterhoek.

Samen met het teamvan een senior accountmanager, stagiaire accountmanager en tweerecruiters, bouw jij verder aan een goed draaiendevestiging.

Artiflex is geen klassiek uitzendbureaumaar een recruitmentspecialist en loopt vooropmet data driven recruitment. Als jij onze nieuwe collegaaccountmanager wordt en dus deze vacature vervult, dan werk je vooreen stabiele, gezonde en groeiende speler in de flexmarkt.

Formeelen informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid. We dagenje uit om elke dag het beste uit jezelf tehalen!

Wat kan je verwachten en wat ga jedoen?

Als accountmanager weet je alsgeen ander hoe je de door jou geselecteerde prospects aan Artiflexbindt en bouw je daarmee ijzersterke klantrelaties op.

Wij doen ditformeel en informeel! Zoals eerder genoemd zorg JIJ voor hetuitbreiden van het marktaandeel. Maar daar blijft het niet bij.

Door jouw servicegerichtheid en people skills worden jouw klantenechte ambassadeurs van Artiflex. De klant ben je iedere keer neteen stapje voor in servicegerichtheid, kwaliteit en oplossendvermogen.

Natuurlijk gebeurt dit in samenwerking met je collegarecruiter die de juiste werkzoekenden selecteert en bij jouaandraagt.

Jullie zijn samen een geoliede machine en halen energieuit successen!

Functie-eisen

Jekunt gestructureerd en punctueel werken, bent enthousiast en hebtervaring als accountmanager (bij voorkeur maar zeker nietverplicht) in de uitzend / recruitmentbranche als accountmanager,consultant of intercedent.

Verder beschik je over een rijbewijs B,HBO werk- en denkniveau en ben je 40 uur per week beschikbaar.Daarnaast ben je gezellig, klantgericht en snap je dat je naastovertuigingskracht een gunfactor nodig hebt van zowel dewerkzoekende als je toekomstige opdrachtgever (onze en jouwpartners).

Om jouw (digitale) netwerk te onderhouden ben jeuiteraard in staat te werken met ons CRM systeem (Tigris) en vindje het leuk om nieuwe tools eigen te maken, hier kritisch op tezijn en te gebruiken.

Arbeidsvoorwaarden

Als je voor Artiflex kiest, dan werk je voor eenstabiele, gezond groeiende speler dat gegroeid en bekend is alsrecruitmentspecialist.

We zijn onafhankelijk en baas in eigen huis.Formeel en informeel gaan hand in hand en je hebt veel vrijheid inhet zelfsturende team.

We dagen je uit om elke dag het beste uitjezelf te halen. Je krijgt alle ruimte voor eigen initiatieven,ideeën en trainingen.

Daarnaast bieden we jeook :

 • Goed startsalaris van € 2.600,-tot € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur (afhankelijk vanervaring en opleiding);
 • Aantrekkelijkebonusregeling;
 • Een leaseauto isbespreekbaar;
 • Lunchvergoeding;
 • Reiskostenvan € 0,19 per kilometer;
 • 25 vakantiedagen (bij40 uur) en 8,33% vakantiegeld;
 • Standaarduitrusting : moderne werkplek, mobiele telefoon,laptop;
 • Informele werksfeer in een gezellig enhardwerkend Achterhoeks team;
 • Gedegen internopleidingstraject om door te groeien (ArtiflexAcademy);
 • Pensioenregeling;
 • Werkplekin een modern, ruim en huiselijkkantoor;
 • Verschillende teamuitjes, wij vierensuccessen en zijn bijvoorbeeld (vóór Covid-19) met z’n allen gaanwintersporten in Oostenrijk;
 • Ben jijde accountmanager waar wij naar op zoek zijn?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier