Productiemedewerker Bakkerij
van nes + plaisier
Geldermalsen, Gelderland, Nederland
2 dagen geleden

Functieomschrijving

In een week werk je afwisselend in de warme en koude bakkerij. Je werkzaamhedenen bestaan uit het opzetten van taartpannen, het laden en lossen van de oven, het opspuiten, decoreren en inpakken van taarten en de aan- en afvoer van producten en materialen.

Je verwerkt bestellingen nauwkeurig en zorgt altijd voor de hoogste kwaliteit en hygiëne. Na een werkdag maak je samen met je collega’s de werkplek, machines en materialen grondig schoon.

Je werkt in dagdiensten waarbij je één tot maximaal twee zaterdagen in de maand werkt. Het is belangrijk dat je flexibel inzetbaar bent.

Binnen deze functie kan je laten zien wat je in huis hebt : doe je hard je best, dan is onze opdrachtgever bereid om snel (binnen drie maanden) salarisverhoging aan te bieden.

Je werkplek

Van generatie op generatie is de liefde voor het bakken meegegeven en inmiddels heeft onze opdrachtgever zich getransformeerd tot een modern, ambachtelijk familiebedrijf.

De bakkerij produceert heerlijk vers banket voor supermarkten en retailers door heel Nederland. Zo maken zij dagelijks duizenden consumenten blij met hun specialiteiten, die bereid worden met de beste ingrediënten en het vakmanschap dat je van de bakkers kan verwachten.

Naast hard werken is ook gezelligheid een belangrijk onderdeel van de bedrijfscultuur. Van generatie op generatie is de liefde voor het bakken meegegeven en inmiddels hebben zij een metamorfose meegemaakt naar een modern, ambachtelijk familiebedrijf die produceert voor supermarkten en retailers door heel Nederland.

Zo maken zij dagelijks duizenden consumenten blij met hun specialiteiten die bereid wordt met de beste ingrediënten en het vakmanschap die je van de bakkers kan verwachten.

Naast hard werken vinden zij naast hard werken plezier en gezelligheid erg belangrijk.

Functie-eisen

 • Je hebt een positieve instelling en vindt het bovenal leuk om aan dagvers gebak en banket te werken;
 • Je gaat voor de hoogste kwaliteit en hygiëne;
 • Je bent opgeruimd, nauwkeurig en zet graag je schouders eronder om de productie op tijd af te krijgen;
 • Je bent flexibel inzetbaar in dagdiensten en bent twee zaterdagen in de maand beschikbaar om te werken;
 • Je kunt je goed uitdrukken in de Nederlandse taal;
 • Je bent woonachtig binnen een straal van 25 km rondom Geldermalsen (Est);
 • Je hebt een rijbewijs en auto, of je kan binnen 20 minuten fietsen in Est zijn.
 • Wij bieden

 • Een startsalaris van €10,80- per uur, waarbij je een salarisverhoging mag verwachten na drie maanden op het moment dat je goed presteert;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform de Bakkers cao;
 • Een prettige werksfeer met leuke collega’s waarbij hardwerken en gezelligheid samengaan;
 • Uitzicht op een vast dienstverband na goed functioneren.
 • van nes + plaisier

  Wanneer je solliciteert via van nes + plaisier heb jij voorsprong op de concurrentie. Naast jouw CV stellen wij een profiel van je op en vertellen wij onze klant waarom jij dé kandidaat bent voor deze functie.

  Daarnaast zoeken wij graag actief met je mee in de omgeving naar de baan die bij jou past!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier