Stage Bestuiving
Rijk Zwaan
De Lier, Netherlands
1 dag geleden

Heb je groene vingers en wil jij graag een kijkje nemen bij Rijk Zwaan? Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan met bestuiven en emasculeren?

Dan ben jij de stagiair die wij zoeken voor ons team! Hoe ziet jouw Stage Bestuiving bij Rijk Zwaan eruit?

Als Stagiair Bestuiving ga je aan de slag met emasculatie en bestuiving. Zo leer je bijvoorbeeld hoe stuifmeel getrild moet worden.

Samen met een hechte groep collega’s zal je ’s morgens emasculeren en ’s middags bestuiven. Als deze werkzaamheden klaar zijn zal je je bezighouden met tros controle en andere gewaswerkzaamheden.

Tijdens deze stage kan je zien hoe het is om bij Rijk Zwaan te werken en leren wij je de kneepjes van het vak! Wat jij meebrengt :

Je houdt van aanpakken, kan goed samenwerken en vindt het leuk om meer te leren over emasculeren en bestuiven. Daarnaast kunnen we het volgende vinden op je cv :

 • Een groene opleiding op mbo-niveau;
 • Beschikbaarheid van minimaal 24 uur per week;
 • Periode is in overleg.
 • Wat kun je van ons verwachten?

  Als Stagiair Bestuiving ga je deel uitmaken van de afdeling bestuiving. Het team bestaat uit een grote groep dames die verantwoordelijk zijn voor emasculatie en bestuiving van de gewassen.

  Naast een leerzame omgeving, bieden wij jou graag :

 • Passende stagevergoeding;
 • De ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen;
 • Maandelijkse stagiair lunch;
 • Dagelijks verse soepen, salades en / of fruit.
 • Interesse?

  Herken jij jezelf en wil je het liefst morgen nog aan de slag? Klik op Solliciteer’ om direct te solliciteren. Je sollicitatie kun je richten aan Vera Batelaan.

  Omdat je sollicitatie door meerdere mensen zorgvuldig wordt beoordeeld, ontvang je binnen twee weken een reactie.

  Indien wij enthousiast zijn over jouw profiel, plannen we een kennismakingsgesprek met de stagebegeleider. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt ook de hoogte van de stagevergoeding besproken.

  Rijk Zwaan : jouw nieuwe werkgever?

  In De Lier, nabij Delft, ligt het hoofdkantoor van Rijk Zwaan. Een internationaal familiebedrijf met een mensgerichte bedrijfscultuur.

  Rijk Zwaan staat aan het begin van de voedselketen. We ontwikkelen groenterassen en verkopen daarvan de zaden aan telers over de hele wereld.

  We kunnen en willen vanuit onze positie een bijdrage leveren aan de wereldvoedselvoorziening. Daarbij draait het om groei.

  De groei van een natuurlijk product, dat we wereldwijd exporteren. De groei van ons bedrijf, waar nu ruim 3.000 mensen werken in meer dan 30 landen.

  En vooral de groei van onze medewerkers. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om te ondernemen en jezelf te ontwikkelen.

  En dat waarderen onze medewerkers waardoor we uitgeroepen zijn tot Beste Werkgever 2017 / 2018 in de categorie productie en industrie

  Read this story

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier