Orderpicker parttime (vanaf 20 uur) - Den Haag Den Haag 20 - 38 uur Bekijk deze vacature
Lucardi Juwelier
Den Haag, NL
4 dagen geleden

Lucardi Juwelier is een landelijke keten met meer dan 100 filialen in Nederland. Wij zijn als bedrijf aan het groeien en zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's voor de logistieke afdeling!

Als logistiek medewerker bij Lucardi Juwelier vind je het een uitdaging om vlot en secuur te werken.

Hoe ziet je dag eruit als orderpickster?

Voordat jij je dag kan starten als orderpickster worden alle verkopen ingelezen, zodat de winkels de juiste producten na geleverd krijgen.

Als dit gebeurd is pak jij jouw kar en scanner en volgt de route door het magazijn om de juiste artikelen en hoeveelheden te picken.

Tijdens het picken van de artikelen zorg jij er voor dat alles handig gegroepeerd wordt. Zo kan de winkel bij ontvangst van de goederen deze snel verwerken en gereed maken voor de verkoop.

Als jij dan alles verzameld hebt meld je jouw kar af bij het pakstation, zodat jij alle paklijsten kunt printen. Je maakt nu alle pakketten per winkel gereed en zorgt dat ze met de winkel verzending mee kunnen.

Wat breng je met je mee?

Je houdt van aanpakken en bent een enthousiaste collega die secuur te werk gaat. Je hebt voornamelijk te maken met juwelen en daar moet je voor dit werk ook affiniteit mee hebben.

Daarnaast beheers je de Nederlandse taal goed. En het zelfstandig werken gaat je goed af. Je bent flexibel inzetbaar. Dit betekent dat je zowel overdag, als de avonden inzetbaar bent.

Regelmatig in de weekenden werken hoort er ook bij.

Wat krijg je ervoor terug?

Je krijgt salaris conform het CAO waar Lucardi bij is aangesloten en daarnaast zorgen wij voor aantrekkelijke personeelskorting, een pensioenregeling, een fiets en / of sportplan en een collectieve ziektekostenverzekering waar bij je je kan aansluiten.

Naast de leuke collega’s en de gezellige sfeer bieden we je bij Lucardi uitdagende doorgroeimogelijkheden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier