Start met het C# .NET IT-traineeship en word junior programmeur!
YoungCapital NEXT
Leiden, Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wat ga je doen?

IT-traineeship bij YoungCapital NEXT

In onze tweejarige IT-traineeships word jij opgeleid tot een gecertificeerd junior C# programmeur mét praktijkervaring. Je gaat je o.

a. verdiepen in; SCRUM, OOP, EF, LINQ, ADO.NET, ASP. NET, MVC, Web API, RDBMS, SQL, Javascript, Ajax, AngularJS. Naast theoretische verdieping word je ook individueel uitgedaagd met praktijkopdrachten.

De opleiding sluit je af met een eindopdracht waar je samen met iemand anders aan hebt gewerkt tijdens het traineeship en behaal je het MCSD 70-

483, MCSD 70-486- en Scrum-certificaat. Op deze manier start je goed voorbereid om bedrijven te helpen met het ontwikkelen van nieuwe applicaties, of bouw jij binnenkort wel je eigen app!

Starten bij de opdrachtgever

Na een intensieve opleiding van 8 weken ga je aan de slag bij één van onze opdrachtgevers bij jou in de buurt. Vanaf de eerste werkdag word je begeleid door een senior developer, zodat jij je opgedane kennis gelijk goed in de praktijk kunt toepassen! Natuurlijk word je daar meteen onderdeel van het development team & is er gedurende het hele traineeship aandacht voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling

Naast de technische skills die je opdoet tijdens het traineeship, zetten wij ons in voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Je wordt begeleid door een persoonlijke Coach, hij of zij zal je zo goed mogelijk op gesprekken bij opdrachtgevers voorbereiden en stelt samen met jou persoonlijke leerdoelen op.

Dat is alleen niet alles! Wij hebben een eigen ontwikkeltraject opgezet om ervoor te zorgen dat je naast een super goede developer ook de leukste collega op de werkvloer wordt.

Tijdens het ontwikkeltraject ga je aan de slag met jouw sterke punten, ontwikkelpunten en (lange termijn) ambities, maar leer je ook hoe je met weerstand omgaat.

Al met al dus een allround training met jezelf als middelpunt.

Wat moet je allemaal doen om op 13 januari 2020 dan te starten?

Nadat je hebt gesolliciteerd zorgen wij dat we jou zo snel mogelijk opbellen. Tijdens dit telefonishe interview spreken we kort jouw motivatie door voor dit traineeship en kunnen we wat extra vragen stellen.

Als dit gesprek positief wordt beoordeeld word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek om dieper op het traineeship in te gaan en te kijken of er een echte match is tussen jou en het traineeship.

Na het succesvol afronden van het kennismakingsgesprek nodigen we je uit om een kennisopdracht te maken gevolgd door een capaciteitentest.

De beslissing om uiteindelijk te starten in het traineeship maken we na je presentatie waarin je je motivatie toelicht en je kennisopdracht laat zien.

Het tijdsbestek voor dit traject passen wij geheel aan op jouw tempo, laat ons dan ook zeker weten wat er voor jou mogelijk is.

Let op : het C#.NET IT-traineeship start op 13 januari 2020 voor Noord-Holland, Utrecht en Zuid-Holland, Zwolle en Groningen.

Lukt het niet om op deze startdata te beginnen, woon je in een andere regio of wil jij je liever ontwikkelen in een ander traineeship?

Kijk hier voor een ander , of neem contact met ons op. Dit kan via

Wat wij bieden

 • Baangarantie als junior C# programmeur;
 • Behaal erkende certificaten (MCSD 70-483, MCSD 70-486 en Scrum);
 • Studievergoeding tijdens de opleidingsperiode;
 • Een opdrachtgever bij jou in de buurt;
 • Begeleiding van een senior-IT professional;
 • Startsalaris van €2400 bruto per maand;
 • Na een jaar een salarissprong naar €2600 euro bruto per maand;
 • Traject voor persoonlijke en professionele ontwikkeling;
 • Doorgroeimogelijkheden tot app developer, lead developer, teamleider, architect;
 • Wat wij vragen :

 • Minimaal een hbo-diploma;
 • Geen werkervaring vereist;
 • Aantoonbare affiniteit met IT en / of programmeren (bijvoorbeeld door (zelf)studie);
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands;
 • Fulltime beschikbaar vanaf startdatum traineeship;
 • Sterke motivatie om jezelf te ontwikkelen tot programmeur
 • Solliciteren

  Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen die nodig zijn om te starten met ons YoungCapital traineeship?

  Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier