Projectleider afbouw
TEQOIA
Deventer
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

In deze functie acteer je als verbinder tussen kantoor, eigen monteurs, onderaannemers en opdrachtgevers. Tezamen met (een) tekenaar(s) en werkvoorbereider(s) vorm jij het projectteam en begeleid je afbouwprojecten van begin tot eind.

Kortom, vanaf opdracht tot en met de oplevering en after sales waarbij je het financiële aspect van de projecten niet uit het oog verliest.

Je bent aanspreekpunt voor o.a. opdrachtgevers, montageploegen en leveranciers. De projecten bevinden zich in heel Nederland.

Het betreft een functie met uitzicht op een vaste functie bij onze opdrachtgever echter een vast contract bij Teqoia behoort tot de mogelijkheden.

De insteek is een fulltime dienstverband op basis van een 40-urige werkweek.

Wat verwachten wij van jou?

Je hebt ten minste enige ervaring als projectleider 'afbouw' echter ruime ervaring wordt gewaardeerd. Door jouw open persoonlijkheid communiceer je makkelijk met zowel eigen personeel als onderaannemers en opdrachtgevers.

Je hebt minimaal een technische opleiding op MBO niveau afgerond, beschikt over financieel inzicht en bezit een commerciële instelling.

Vanzelfsprekend ben je bereid om zo nodig buiten kantoortijden te werken en de nodige kilometers te reizen.

Waar ga je werken?

Organisatie met een buitengewoon goede naam op het gebied van het ontwikkelen, produceren en plaatsen van wanden, plafonds en interieurs.

De werksfeer kan omschreven worden als familiair en gedreven.

Wat kun je van ons verwachten?

In deze functie kom je (eerst) in dienst van Teqoia; een professionele, sterk groeiende, internationale organisatie. Wij hebben ons gespecialiseerd in het werven en bemiddelen van hoog opgeleide technische professionals.

Wat heeft Teqoia te bieden?

 • De mogelijkheid voor zowel tijdelijke als (directe) vaste aanstellingen;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder reiskostenvergoeding of functieafhankelijke leaseauto;
 • Projecttoeslag of projectbonusmogelijkheden;
 • Begeleiding en carrière advies;
 • Opleiding- en trainingsmogelijkheden.
 • Vanzelfsprekend zullen wij desgewenst discreet met uw sollicitatie omgaan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier