Nedap Masterclass 2021
Nedap
Groningen, NL
2 dagen geleden

Nedap Masterclass 2021

Ben jij slim, ondernemend en zelfstandig genoeg? Ontdek het in de Nedap Masterclass.

Nedap ontwikkelt slimmere technologische toepassingen voor de uitdagingen van morgen. Denk aan het beschermen van de veiligheid en privacy van burgers overal ter wereld.

Of de voedselbehoefte voor de steeds groeiende wereldbevolking. Met de toepassing van onze technologieën dragen we bij aan deze thema’s.

En belangrijker : dit kun jij binnenkort ook doen.

 • Om ook in de toekomst een leidende positie te kunnen houden, zoeken we de slimste kandidaten van het land. Van analytici tot commerciële talenten en designers;
 • echte talenten kunnen bij ons hun carrière een vliegende start geven. Lijkt dit je wat? Schrijf je nu in voor de Nedap Masterclass 2021.

  Nedap-cultuur

  Nedap werkt voor klanten wereldwijd aan bijzondere technologische toepassingen. Onze medewerkers vliegen geregeld uit naar klanten en Nedap-locaties over de wereld, met ons hoofdkantoor in Groenlo als ons kloppend hart.

  Als je binnenloopt bij ons futuristische pand voel je het direct : hier wordt gewerkt. Er heerst energie en concentratie, en dat zul je bij weinig andere bedrijven zo meemaken.

  Het succes van Nedap is gebaseerd op creativiteit, fundamenteel begrip van technologie en elektronica, en een zeer goede samenwerking met onze klanten.

  Bij ons werken technici, productontwikkelaars, sales managers, business developers, support medewerkers en marketeers. Vrijwel iedere Nedapper herkent zich in de woorden slim, zelfstandig en ondernemend.

  Het is een cultuur van doen en impact maken.

  Jouw team

  Neem je deel aan de Masterclass, dan mag je exact de no nonsense-cultuur verwachten die we omschrijven. Wij verwachten van jou dat je vanaf dag één slim, zelfstandig en ondernemend bent.

  De Masterclass is geen oppervlakkige kennismaking met een bedrijf uit de Achterhoek. Je wordt in drie dagen tijd ondergedompeld in de wereld van technologie, wereldwijd impact maken in razendsnel veranderende markten, en persoonlijk waarde toevoegen aan de maatschappelijke uitdagingen van morgen.

  Wij willen jou uitdagen om die uitdagingen samen met ons invulling te komen geven.

  Denk jij dat je slim, zelfstandig en ondernemend genoeg bent? Meld je dan direct aan via de sollicitiatiebutton.

  Ons aanbod

  De Masterclass is een jaarlijks terugkerende business course voor de slimste, zelfstandigste en meest ondernemende masterstudenten van Nederland.

  Dit jaar vindt de Masterclass plaats op 16, 17 en 18 juni 2021. Na een brede kennismaking met het bedrijf, onze mensen en de markten waarin we werken, toetsen we jouw lerend vermogen in cases en andere games.

  Is dat toereikend om met de top mee te komen? Dan loop jij misschien binnenkort wel met een contract op zak. De beste kandidaten maken immers kans op een baan bij één van de marktgroepen van Nedap.

  Vereiste ervaringen en skills

 • WO-studenten in de laatste fase van hun studie of pas afgestudeerd.
 • Bij jou staan initiatief nemen, doorzettingsvermogen, persoonlijk ondernemerschap en eigen verantwoordelijkheid voorop.
 • Dat betekent verantwoordelijkheid nemen en het omzetten van ideeën in actie.

 • Bij Nedap telt niet zozeer wat je hebt gedaan, maar wat je kunt en wilt leren. Bij ons ontwikkel je je continu en doe je almaar nieuwe inzichten op.
 • We verwachten een lerend vermogen, en dat is niet voor iedereen weggelegd.

 • Je hebt affiniteit met technologie en met strategie, innovatie, commercie of marketing.
 • Over Nedap

  Wij zijn Nedap. Techbedrijf met mensenkennis. Gevestigd op een geweldige campus in Groenlo. Waar meer dan 700 specialisten op vakgebieden als design, engineering, software development, finance, HRM, projectmanagement, marketing en sales werken aan de ontwikkeling van nieuwe technologie.

  Technologie die mensen helpt om productiever en succesvoller te zijn in hun werk.

  Sollicitatieprocedure

  Meld je aan voor vrijdag 21 mei 2021 00.00 uur!

  Meld je aan via de sollicitatiebutton. Voor vragen kun je contact opnemen met Anniek Kamerink : anniek.kamerink nedap.com.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier