Bijbaan als medewerker Bloemen en Planten
DekaMarkt
Berckheidelaan , Heerhugowaard
4 dagen geleden

Wist je dat je

als medewerker Bloemen en Planten bij DekaMarkt maar liefst ruim 29% extra geld ontvangt bovenop jouw standaard uurloon?

Je salaris is namelijk meteen inclusief je vakantie-uren, vakantiegeld en ADV uren. Daar komt nog bij dat we samen kijken naar welke werktijden voor jou het beste werken, zo is het werk ook nog goed te combineren met je hobby’s!

Wat vragen wij van je

Ben jij een liefhebber van bloemen en planten? Op de afdeling bloemen komen alle geuren, kleuren en planten samen. Afhankelijk van het seizoen zijn de bloemenemmers bijvoorbeeld gevuld met knalrode tulpen of grote zonnebloemen.

Altijd plukvers. Maar ook mooie plantenbakjes om cadeau te doen of een mooie orchidee. Rechtstreeks van de kweker. Jij doet de verzorging en de verkoop van de bloemen en planten en wisselt dit af met veelvuldig klantcontact en diverse opruimwerkzaamheden.

Als medewerker bloemen en planten ben je :

 • Klantgericht
 • Communicatief vaardig
 • Enthousiaste teamspeler
 • Wat wij je bieden

  Nog geen (of weinig) werkervaring. Geen probleem! Voordat je begint, volg je een introductieprogramma. Dat is volledig digitaal.

  Zo raak je wegwijs in ons bedrijf en in je nieuwe baan en begin je goed voorbereid aan je eerste werkdag. En als je ambities hebt, kun je bij ons prima doorgroeien.

  Zo haal je het beste uit jezelf!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier