Bedrijfswagenmonteur
Regiodienst
Maasdijk, Netherlands
9 dagen geleden

Introductie

Regiodienst is per direct op zoek naar een ervaren bedrijfswagenmonteur in regio Naaldwijk. Ben jij een bedrijfswagenmonteur die passie en affiniteit heeft met zware bedrijfswagens?

Ben je een harde werker, servicegericht en heb je kwaliteit hoog in het vaandel staan? Wil jij ook graag aan de slag bij een mooi bedrijf met de nieuwste technieken?

Reageer dan vandaag nog! Wellicht ben jij dan de kandidaat die we zoeken!

Organisatie

De organisatie betreft een dealer van een bekend (A) Truck merk. Zij zijn al jaren actief en een prominente speler in de randstad.

Functie

In deze functie ben je zelfstandig verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die je kunt verwachten bij de functie eerste bedrijfswagenmonteur.

Je werkt zelfstandig, bent vindingrijk en gewend om met de nieuwste diagnose apparatuur te werken. Tevens rapporteer je je werkzaamheden aan de werkplaatschef.

Functie eisen

 • In bezit van diploma EBAT, TS of ervaring aangevuld met certificaten
 • Ten minste 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Bereidheid om wisseldiensten te draaien
 • In bezit van rijbewijs B en C is grote pré
 • Aanbod

  Geboden wordt een uitdagende functie binnen een professioneel, gezellig en hard werkend team. Hierbij past een uitstekend salaris en goed geregelde secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier