Begeleiders flexpool MVG
Frion
Zwolle, NL
45 dagen geleden

Waar blink jij in uit?

Door jouw passie en gedrevenheid ben jij de Begeleider die wij zoeken. Jij staat erom bekend dat je hart hebt voor het ondersteunen en begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking.

Jij ziet het als een uitdaging om hen te bieden wat net dat stukje extra toevoegt! Hierbij durf jij een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie aan te gaan met de persoon met de verstandelijke beperking.

Jij ondersteunt de cliënt in het vergroten van zijn / haar competenties. Ook weet jij rust en veiligheid te bieden zodat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Jij ondersteunt het leven van de persoon met de verstandelijke beperking professioneel, respectvol en kwalitatief.

Deze vacature heeft betrekking op het Flex team Moeilijk Verstaanbaar Gedrag’ .

De MVG-groepen kenmerken zich door het bieden van intensieve begeleiding aan cliënten met een verstandelijke beperking en bijkomende psychische en / of gedragsstoornissen.

Goede begeleiders zijn onmisbare schakels in de uitvoering van het Triple-C model op MVG-locaties.

Dag in dag uit werken wij aan een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie met deze cliënten. We zorgen voor een betekenisvolle dag-

invulling, bouwen aan competenties en bieden perspectief. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want wij krijgen ook te maken met cliënten die verbale of fysieke agressie en bedreigingen uiten.

Wij vragen van onze begeleiders dat ze contact blijven maken, de relatie vasthouden, gelijkwaardig blijven communiceren en zo snel mogelijk overgaan tot de orde van de dag.

Waar kom je te werken?

Frion is georganiseerd in resultaatverantwoordelijke teams (RVT’s). Dus ook jij hebt regie in eigen hand. Naast de RVT's heeft Frion een Flexpool, waarin collega's werken die flexibel in te zetten zijn in de RVT's.

De Flexpool draagt daarmee bij aan continue en kwalitiatieve bezetting van de teams op de diverse locaties bij bijvoorbeeld ziekte, vakantie en zwangerschap in de teams.

Je bent daarmee een belangrijke schakel in onze organisatie.

De Flexpool is ingericht rondom de leef- en ontwikkelconcepten binnen Frion. In de leef- en ontwikkelconcepten staat wat Frion belangrijk vindt in de ondersteuning van verschillende doelgroepen zoals jongeren, ouderen en mensen die meervoudig beperkt zijn.

Onze Flexpool bestaat dan ook uit collega's met diverse kwaliteiten, vaardigheden en expertise over deze leef- en ontwikkelconcepten.

Je wordt ingezet daar waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Als collega in de Flexpool ben je zelf verantwoordelijk voor jouw profilering en het invullen van jouw diensten.

Dit vragen wij

Je hebt minimaal een relevante Mbo-4 opleiding afgerond. Je bent in staat om de dialoog aan te gaan met de cliënt en begeleiders binnen de teams waarin je ingezet wordt.

Vanuit die dialoog bouw je aan een vertrouwensrelatie, waarin het gaat het om onvoorwaardelijk ondersteunen, niet focussen op probleemgedrag, samen 100% resultaat behalen en ben je gericht op een zinvolle invulling van de dag.

Betrouwbaar ben je door reflectie om te zetten in actie, je aan te sluiten bij het niveau van de cliënt en door grenzen aan te geven en te respecteren.

Door jouw affiniteit met de doelgroep bied jij zorg op maat.

De MVG-locaties vragen dat je stressbestendig bent, en sterk in je schoenen staat. Je doet wat je zegt, en zegt wat je doet.

Je begrijpt de disbalans tussen verstandelijk en sociaal emotioneel functioneren van cliënten en kan hier naar handelen

 • JIj kunt samenwerken in een resultaatverantwoordelijk team waarin de kernwaarden van Frion leidend zijn.Je bent in staat te reflecteren op jouw eigen handelen, maar ook op dat van je collega’s.
 • Je bent sensitief en hebt lef je kwetsbaar op te durven stellen. Je bent bereid om daar waar nodig in de weekenden, de avonden en nachten te werken.

  Wat bieden we?

  Wij bieden je een ondernemende en uitdagende werkplek, waarin jij een belangrijke bijdrage levert aan continuïteit van goede kwaliteit van zorg.

  Je arbeidsvoorwaarden en salaris zijn geregeld conform de cao Gehandicaptenzorg. Het salaris voor de functie Begeleider bedraagt minimaal € 1.

  754, en maximaal € 2.607, (FWG 35) bij een fulltime dienstverband. We bieden je een min-max contract. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

  Daarnaast bieden wij onder andere een goede pensioenregeling via het PFZW en een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten, korting op verzekeringen).

  Ook als medewerker binnen de Flexpool krijg je bij ons de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Groot voordeel van het werken binnen de Flexpool is dat je alle ruimte krijgt om verschillende doelgroepen en leef-

  en ontwikkelconcepten te leren kennen en zo je kwaliteiten en je passie te ontdekken.

  Een voorwaarde voor het werken bij Frion is dat er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) gerelateerd aan het dienstverband wordt overlegd.

  Herken jij jezelf in deze vacature?

  Reageer dan via www.medewerkerbijfrion.nl, via de direct solliciteren’ button. Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met de Flexpool via telefoonnummer 038 799 1047. Hopelijk tot snel!

  Direct solliciteren op deze functie

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Tevens geven wij geen toestemming om de vacature (automatisch) te plaatsen op externe vacaturesites.

  Alle Frion locaties

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier