2x Marketing Intelligence Analist
DELA
Noord-Brabant, NL
5 dagen geleden

Wie? Een nieuwsgierige marketing intelligence analist die graag bouwtWat? Bouwen aan marketing automation zodat elke bezoeker een gepersonaliseerde website zietWaar?

Bij DELA in Eindhoven (marketingafdeling van + / - 40 personen in 5 teams)Waarom? Om een bijdrage te leveren aan onze groei, omzet, reputatie en NPSJe bent onderdeel van het marketing team uitvaart’ of klant’.

Als echte cijferspecialist werk je samen met je marketingteam, analyseer je klantdata en adviseer je jouw collega’s. Je doel?

Het maken van effectieve marketingprogramma’s en uiteindelijk het bereiken van commerciële resultaten.Elke dag stap jij vrolijk fluitend het kantoor binnen.

Je neemt een kopje koffie en gaat direct door naar de stand-up. Waar zijn je collega’s mee bezig? Welke problemen ervaren ze?

Wat staat er vandaag op de planning?Vervolgens ga je met jouw user stories aan de slag. Op basis van cookies en klikgedrag probeer je meer informatie te vergaren over het gedrag van de bezoekers.

Als je voldoende informatie hebt, verrijk je deze door data te kopen. Je werkt nauw samen met je IT-collega’s om databronnen aan elkaar te koppelen.

Het bouwen van modellen is belangrijk in je functie. Je vindt het leuk om voorspellende modellen te bouwen. Ook het lead nurturing model wordt in jouw team gebouwd.

Samen met externe partijen bouw je het next best action model (NBA).Eens in de twee weken houdt je team een demo om afgeronde EPICS te presenteren aan een grote groep collega’s vanuit de business en IT.

Voordat je het weet, is de dag voorbij. Nieuwe trends en ontwikkelingen binnen jouw vakgebied zitten al in je hoofd genesteld, wachtend op een nieuwe dag.

Als marketing intelligence analist werk je multidisciplinair in een team aan tal van zichtbare projecten. Je hebt veel contact met je marketing-

collega’s en werkt ook samen met externe specialisten. Afwisselend én boeiend dus. Wij zijn betrokken, integer en ondernemend en halen elke dag het beste uit onszelf.

We werken met een veelomvattende en ambitieuze digitale strategie. Optimalisatie is key!Om onze vooruitstrevende ontwikkelingen te realiseren, zien we binnen deze rol daarnaast graag de volgende competenties : Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Hans Voorn, Manager Marketing op 06-

53849702.Bouw jij een lead nurturing model en zorg je samen met je team voor een hogere conversie en is het ontwikkelen en op peil houden van vakkennis jouw passie?

Lever jij een bijdrage aan onze ledengroei, omzet, reputatie en NPS? Reageer dan snel via de sollicitatiebutton.Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier