Onderhoudsmonteur / bankwerker
Tata Steel Production
Ijmuiden, Noord-holland, Nederland
11 dagen geleden

Word jij graag uitgedaagd om als monteur het beste uit jezelf te halen? Om met de allernieuwste technieken enorme machines te demonteren, inspecteren en repareren?

Ga jij graag gratis naar je werk? Lees snel verder want dan is deze vacature iets voor jou! Werklocatie : Velsen-Noord Bij Tata Steel in Velsen-

Noord zorg jij als monteur en / of bankwerker er voor dat er nooit iets mis is met de machines en constructies en dat het proces nooit stil komt te liggen.

De afdeling HTD Maintenance Services is de plek waar jij dan als een vis in het water voelt.

Samen met je 1100 collega’s verdeelt over de 3 grote afdelingen Reparatie, Montage en Onderhoud’ ben jij de oplossingsgerichte technische vakspecialist.

De machines staan verspreid over het hele terrein en geen plek is het zelfde.

Zo ben je ene dag bezig met het demonteren en de volgende dag bezig met het maken van een modificatie aan een installatie.

 • Wat wij een monteur - bankwerker bij Tata Steel bieden : Een uitstekend salaris van €2450 obv ervaring en; Een uitdagende baan in de techniek, en;
 • Alle mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen en zo in aanmerking te komen voor een vast contract, en; De toegang tot ons netwerk, waardoor je nooit meer zelf naar werk hoeft te zoeken, en;
 • De mogelijkheid om cursussen te volgen om nog beter te worden in jouw werk Pensioenopbouw na 26 gewerkte weken.

  Je kan gebruik maken van de Tata Steelbus om zo relaxed aan je dag te beginnen, en; Werk bij het mooiste bedrijf in de omgeving IJmuiden.

  Om deze technische en veelzijdige functie goed in te kunnen vullen is het belangrijk dat jij flexibel en technisch vaardig bent, daarnaast : Een afgeronde MBO 2 opleiding in een technische richting, bij voorkeur Werktuigbouw, automonteur.

  Bij voorkeur in het bezit bent van een VCA diploma of bereid bent zelf een VCA diploma te halen.

  Je moet kunnen vanaf een technische tekening ofwel tekeninglezen Doe jij het veilig? Je gaat werken in een omgeving met grote en zware machines.

  Om aan het einde van de dag weer gezond en wel naar huis te gaan, is het van belang dat je veiligheid voor jezelf en anderen altijd voor op stelt.

  Enthousiast geworden?! Solliciteer dan direct door op de button hieronder te klikken.

  Je wordt dan doorgeleid naar de Randstad website waar je gemakkelijk kan inloggen of een account kan aanmaken.

  Na het invullen van een aantal velden is jouw sollicitatie klaar, dit duurt slechts een paar minuten.

  Wij streven er naar om jou binnen 24 uur te bellen zodat jij snel kan beginnen met jouw nieuwe baan! Heb jij nog vragen, bel ons gerust! Dit kan op 023-5165303.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier