Stage/ afstudeeropdracht Full Stack web & mobile development
Odin Groep
Hengelo, Overijssel, nl
6 dagen geleden
source : Jobbird

Web2work is een ambitieus softwarebedrijf. Met een hecht team ontwikkelen wij webapplicaties en mobiele applicaties, zowel gestandaardiseerd als op maat.

Daarnaast bieden wij ondersteuning bij het inrichten van Sharepoint- en Office 365-omgevingen.

Web2work heeft elk half jaar 1 a 2 stage / afstudeerplekken op het vlak van Full Stack web en mobile development. De opdrachten haken in op de praktijk binnen web2work en richten zich op de ontwikkeling van (delen van) webapplicaties en mobiele applicaties.

De invulling is nader te bespreken, afhankelijk van de voorkeur en input van de student. Interesse in technieken als A SP.

NET, C#, SQL Server, Angular, WebApi en Xamarin Mobile is een pré. Jouw idee is altijd bespreekbaar! Hierbij alvast drie ideeën voor september 2018 :

SchoolFlits 2.0 (narrowcast)

Binnen haar SchoolWapps en CollegeWapps online communicatieconcepten voert web2work de SchoolFlits oplossing. Dit is een digitaal informatiebord die content uit SchoolWapps / CollegeWapps presenteert.

Het systeem wordt door middel van een Android applicatie en bijbehorende player aangeboden aan de scholen. We zijn van plan om een nieuwe versie te ontwikkelen voor deze oplossing en zien onze ideeën graag onderzocht en uitgewerkt in een prototype.

SchoolApp op Xamarin Forms

Voor het primair onderwijs hebben wij de mobiele applicatie School App ontwikkeld voor iOS en Android. Deze applicatie is ontwikkeld in de Cross Platform Technologie Xamarin Mobile.

Zowel voor iOS als Android is een native userinterface ontwikkeld. Inmiddels is de multi platform technologie Xamarin Forms vergevorderd.

Wij verwachten dat ontwikkelen op dit framework ons voordelen biedt in de ontwikkeling. In deze opdracht ga je (delen van) onze SchoolApp bouwen in Xamarin Forms en de haalbaarheid van deze wens in kaart brengen.

Beheerdashboard bouwen (stage / afstudeer)

Web2work verzorgt samen met haar zusterbedrijf Previder de hosting van haar klanten. Dit betreft hosting van de SchoolWapps online communicatie oplossing, diverse losse websites voor zakelijke klanten en diverse uitgebreide webapplicaties.

De continuïteit van deze omgeving is voor ons van essentieel belang. Daarom willen we pro-actief op de hoogte worden gehouden van zaken in deze omgeving die aandacht vereisen.

Hiervoor gebruiken we al diverse monitoring tools. We willen dit ook visualiseren door middel van een beheer dashboard. Het dashboard dient echter verder te gaan dan alleen rapporteren.

Het dient ook de intelligentie te bevatten om ons te adviseren over op te pakken zaken. De student mag dit dashboard opzetten in de moderne .

Net Core technologie in combinatie met een Angular front-end. We verwachten van de student een onderzoek naar de wensen en een vertaling in een ontwerp.

Vanuit dit ontwerp stel je samen met ons de storymap op, waarna je middels sprints het dashboard gaat bouwen.

Functie-eisen

 • Je bent student HBO ICT Software Engineering, Informatica, Business IT & Management of soortgelijke opleiding.
 • Je wilt je bekwamen in technieken als ASP.NET, C#, SQL Server, Angular, WebApi en Xamarin Mobile.
 • Passie voor het vak en een visie op de technologie.
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Een prettige open sfeer waar agile wordt gewerkt en meedenken wordt gewaardeerd.
 • Tijdens je opdracht ben je een volwaardig lid van het team . Je collega’s zijn bovendien altijd bereid om mee te denken en je verder te helpen.
 • Deelname Odin Stage programma met extra sessies en workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling.
 • Sollicitatieprocedure

  Stuur een korte motivatie en profiel via deze link naar Odile Elshout, Senior Recruiter Odin Groep, Klik op de solliciteer-

  button om te solliciteren , +31 74 240 46 00.

  Vragen of interesse in één van de opdrachten? Neem contact op met Jeroen Krikke, Directeur Web2work B.V. via Klik op de solliciteer-

  button om te solliciteren , of Odile Elshout, Senior Recruiter Odin Groep, Klik op de solliciteer-button om te solliciteren , +31 74 240 46 00

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier