Orderpicker
Randstad
Roosendaal, NL
21 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Ben jij nog op zoek naar een leuke baan in de logistiek? Dan is orderpicker misschien wel iets voor jou! Als orderpicker zorg je ervoor dat het logistieke proces soepel verloopt.

De Orderpicker heeft als primaire functie het aan de hand van (elektronische) mondelinge, schriftelijke en / of digitale instructies verzamelen, controleren en stickeren van goederen.

 • Het opzoeken van de artikellocatie op basis van de instructie;
 • Het controleren van de artikelcodel / aantal aan de hand van de op de locatie aanwezige display’s;
 • Het, met behulp van de instructies welke via de scanner of anderzins worden ontvangen, picken van de juiste hoeveelheid de goederen;
 • Het gereed maken voor verzending van de gepickte goederen en deze plaatsen op de expeditieruimte;
 • Het volgens de voorschiften en met inachtneming van de gestelde veiligheidsmaatregelen, gebruik maken van de interne transportmiddelen;
 • Het controleren op zowel de juiste kwaliteit als kwantiteit van de goederen;
 • Spreekt deze functie je aan, dan zien we je reactie graag tegemoet.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier