Junior Accountmanager FMCG in Den Haag, OTE € 64.000,-
SalesToppers
Den Haag, NL
14 dagen geleden

Ben jij goed in Internationale Sales en spreek je spreek jij vloeiend Engels en wil jij ook werken bij een Internationale handelsorganisatie die een breed assortiment voert in de FMCG branche?

Dan is dit de baan van je dromen.

Als Junior Accountmanager FMCG ben je verantwoordelijk voor de uitbreiding en ontwikkeling van een netwerk van klanten en leveranciers in een of meerdere landen.

Je kijkt met welke je gaat samenwerken. Je functioneert als belangrijke spil tussen onze leveranciers en klanten. Je beschikt over een sterke handelsgeest.

Je houdt er van in een internationale setting te opereren en zaken te doen met verschillende culturen. Je onderhandelt direct met klanten over prijzen en levertijden binnen een vooraf vastgesteld kader en brengt zelfstandig offertes uit.

Functieeisen

Als Junior Accountmanager FMCG beschik je over HBO / WO werk- en denkniveau en hebt werkervaring in de Sales. Tevens beschik je over een commerciële en ondernemende geest.

Je bent een teamplayer, gedreven, sociaal, flexibel, stressbestendig, proactief en oplossingsgericht. Je hebt doorzettingsvermogen en communicatieve vaardigheden, affiniteit met reizen en een categorie B rijbewijs.

Je bent een hunter die ook goed is in relatiebeheer. Je spreekt in ieder geval een van de volgende talen vloeiend : Engels, Duits of een andere taal.

Arbeidsvoorwaarden

Een fulltime functie als Junior Accountmanager FMCG maak je deel uit van een enthousiast internationaal team dat dagelijks met veel plezier werkt aan de verdere groei van onze organisatie.

Er is ook waardering voor eigen initiatief en ruimte om je te kunnen ontplooien.

Daarnaast bieden we een informele werksfeer, een goed salaris en een uitstekende provisieregeling, "The Sky is the Limit"

Lease bak, laptop en smartphone. Een uitdagende Sales functie met veel Internationaal reizen bij een innovatieve organisatie.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier