Echolaborant hartfunctie
Rivas Zorggroep
Ziekenhuiszorg, Netherlands
19 dagen geleden

Functiebeschrijving

De Echolaborant maakt onderdeel uit van de Hartfunctieafdeling. Als echolaborant verricht je onder andere de volgende onderzoeken : echocardiogram, 3 D echo, TEE echo en contrastecho.

Je verricht zelfstandig onderzoeken en beoordeelt echocardiogrammen. De onderzoeken verricht je onder supervisie van een medisch specialist.

Je ondersteunt, begeleidt en stimuleert patiënten en familie / verzorgers tot het ondergaan en bijwonen van de onderzoeken.

Er wordt gewerkt met digitale patiëntendossiers.

Werkomgeving

Rivas Zorggroep levert ziekenhuiszorg in het Beatrixziekenhuis, het beste ziekenhuis van Nederland (AD, 2 nov. 2017), een compleet basisziekenhuis met locaties in Gorinchem en Leerdam.

Daarnaast biedt Rivas een breed pakket van woonzorg, thuiszorg, verpleeghuiszorg en jeugdgezondheidszorg aan cliënten in Zuid-

Holland, Gelderland, Noord-Brabant en Utrecht. Meer dan 4.500 medewerkers, 94 medisch specialisten en bijna 1.600 vrijwilligers bieden hun bewoners, patiënten en cliënten goed geregelde zorg, dichtbij volgens een hartelijke, persoonlijke en kleinschalige aanpak.

Dit alles vanuit hun passie voor hun cliënten én hun vak.

Wij vragen

Een echolaborant hartfunctie bij Rivas Zorggroep :

 • is in het bezit van een diploma hartfunctielaborant met specialisatie echocardiografie;
 • heeft recente werkervaring als echolaborant in het ziekenhuis;
 • kan in teamverband werken;
 • is accuraat, flexibel en klantgericht.
 • Wij bieden

 • een goed salaris volgens de CAO Ziekenhuizen). Voor deze functie bedraagt het salaris maximaal ? 3.363,- per maand (FWG 50) bij een fulltime dienstverband;
 • een uitstekend pakket algemene en secundaire arbeidsvoorwaarden; je bouwt automatisch pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Ook is het mogelijk je via Rivas Zorggroep collectief te verzekeren voor ziektekosten;
 • je de mogelijkheid zelf je aanvullende arbeidsvoorwaarden te kiezen (MKA regeling Zorg). Onder bepaalde voorwaarden kun je een gedeelte van je brutosalaris, vakantie-
 • uren, vakantiegeld of eindejaarsuitkering gebruiken om bijvoorbeeld voordelig een fiets, laptop of telefoon te kopen, je pensioen aan te vullen of extra reiskosten te compenseren.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier