Medewerker klantenservice Telfort Zwolle
Recruitnow
Zwolle, Nederland
10 dagen geleden

Medewerker klantenservice Telfort ZwolleBen jij altijd de persoon in jouw vriendengroep die alle technische problemen oplost en vraag familie jou bij technische problemen?

Dan hebben wij de baan voor jou! Als technische klantenservice medewerker in Zwolle kun je die ervaring inzetten bij het helpen van klanten.

Jouw werkzaamhedenJe verzorgt 1e lijns telefonische, technische en administratieve klantenservice op de technische helpdesk van Telfort in Zwolle.

Denk hierbij aan het samen installeren van producten, kleine storingen oplossen en instellingen wijzigen enz. Ook voer je administratieve wijzigingen door en pik je verkoopsignalen op waar nodig.

Wie jij bent?Jij herkent je in de volgende eigenschappen : - Empathisch- Goed gevoel voor techniek en nieuwe technologieën-

Flexibel inzetbaar (1 avond per week en 2 zaterdagen per maand beschikbaar)- Je wil graag 16 tot 36 uur per week werken.

Wat wij bieden- Flexibele werktijden : jij geeft zelf aan wanneer je beschikbaar bent (zowel parttime als fulltime mogelijk)-

Een leuke, prettige en informele werksfeer- Een salaris van € 9,20 bruto per uur- Je start met een (fulltime) betaalde training op 19 oktober-

Een ideale plek om werkervaring op te doenHerken jij jezelf in het profiel van technische klantenservice medewerker en heb jij zin om te starten in Zwolle?

Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Heb je nog vragen? Dan kan je telefonisch contact opnemen met Roy Dijkstra; 06-

30597254. Even Whatsappen kan ook! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier