Loodgieter
Wij Personeelsdiensten
Groningen, NL
1 dag geleden

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde loodgieter. Je gaat werken voor een groot bedrijf die staat voor totaaloplossingen, vakwerk en betrouwbare service in de installatietechniek.

Ze creëren en realiseren innovatieve, energiebewuste concepten met optimaal comfort. Daarbij dragen ze over de volle breedte onze expertise aan, het liefst al vanaf de schetsfase.

Voor dit project ga je aan het werk in Groningen tot minimaal het einde van het jaar, het gaat om een woningbouw renovatie project waar je met behulp van unicore koppelingen badkamers, toiletten en keukens gaat aanleggen.

Functie-eisen :

Wij zijn op zoek naar een loodgieter die ervaring heeft in de woningbouw renovatie, diploma in de installatie techniek, woonachtig in de omgeving van Groningen en je moet beschikken over een rijbewijs B, eigen vervoer en VCA.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier