Junior adviseur emissies naar de lucht
Royal HaskoningDHV Zwolle
Rotterdam
1 dag geleden

Wiljij bijdragen aan de oplossingen voor het stikstofprobleem? Hoe gaan we alsmaatschappij om met Zeer Zorgwekkende Stoffen, hoe bepaal wat je redelijkerwijskunt verwachten om emissies naar een maatschappelijk aanvaardbaar niveau tebrengen?

Het team Emissions to Air staat midden in actuele ontwikkeling rondomemissies en luchtkwaliteit. Met de toenemende druk om de luchtkwaliteit inNederland te verbeteren, actuele thema’s als stikstofdepositie, ZeerZorgwekkende Stoffen, fijnstofemissies en het Europees Emissiehandelssysteemheeft ons werk een duidelijke impact op deze belangrijke maatschappelijkethema’s.

Junior adviseuremissies naar de lucht

Als eenproactieve junior adviseur werk je op het vlak van emissies naar de luchtvanuit de industrie. Je werkt aan stikstofdepositie- , geur- en luchtkwaliteitsonderzoeken,je adviseert over emissiebeperkende technieken en je zoekt met de klant naaroplossingen rond industriële emissies binnen de technische mogelijkheden enjuridische kaders.

Onze klanten variëren van kleine bedrijven met enkeleemissiebronnen tot de grote complexe industrie in Nederland.

Je vindt hetleuk om vanuit uitgangspunten modellen op te stellen in GeoMilieu en AERIUSCalculator, de resultaten te interpreteren en te rapporteren in een duidelijkadvies aan de klant.

Je start als junior onder leiding van een mentor enontwikkelt jezelf tot een zelfstandig adviseur. Je bent een teamspeler die in staat is om samen met onze klanten complexe vraagstukkenaan te gaan.

Geen enkel project engeen enkele dag is hetzelfde. De diversiteit aan klanten, vraagstukken enuitdagingen die je zult tegenkomen maken deze rol zeer afwisselend.

Gelukkigkun je terugvallen op een geweldig team aan mede-specialisten.

Waar je komt te werken

Enhancing Society Together, dat is het doel van Royal HaskoningDHV. Samen met anderen echt een verschil maken in de wereld.

Dit doen we door onze collectieve kennis toe te passen samen met onze klanten en partners. Hiermee willen wij een positieve impact hebben op mensen, onze leefomgeving en de economie.

De adviesgroep Environment & Enery werkt met circa 90 collega’s aan projecten voor industriële klanten. Binnen de adviesgroep is een groep van 30 collega’s werkzaam voor de kennisgroep Permitting.

Binnen deze kennisgroep ondersteunen wij onze complexe bedrijven met vergunningaanvragen en zoeken wij naar een duurzame en verantwoorde oplossing voor onze klanten en hun omgeving.

De adviesgroep Energy & Environment heeft een landelijke dekking met collega’s in onder andere Groningen, Amersfoort, Amsterdam, Rotterdam en Nijmegen.

Je krijgt een standplaats op basis van je eigen woonplaats. Afhankelijk van de collega’s waarmee je samenwerkt ben je ook regelmatig op andere locaties of bij de klant aanwezig.

Wat je meebrengt

Je bent een teamspeler endeinst niet terug voor complexe vraagstukken. Je vindt het leuk om met getallente werken en resultaten om te zetten naar begrijpbare conclusies en adviezenvoor klanten en hun omgeving.

Je werkt secuur en planmatig, kunt goedorganiseren en neemt initiatief. Je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Dit krijg je van ons

Naast dat je je bij ons kunt ontwikkelen binnen de mooiste en uitdagendste projecten in Nederland en wereldwijd, bieden we je ook :

 • Een goede balans tussen werk en privé, onder andere door een laptop en telefoon van de zaak zodat je kunt werken waar en wanneer je wil;
 • 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
 • Een goed primair salaris en pensioenopbouw via ons eigen pensioenfonds zodat alles voor je oude dag goed geregeld is;
 • Een goed bereikbare werkplek op onze kantoren én reiskostenvergoeding of een NS-Business Card;
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
 • Persoonlijk budget dat je kunt gebruiken om extra vakantiedagen of een fiets van te kopen. Liever elke maand wat extra’s op je rekening?
 • Dan kun je het ook laten uitbetalen;
 • Ons uitdagende Young Professional Program waarin je je, samen met andere young professional binnen de organisatie, focust op het ontwikkelen van je hard en soft skills;
 • Young Royal HaskoningDHV dat inspirerende events, workshops, excursies organiseert met collega’s binnen en buiten Nederland.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier