Koerier auto
NasWerkt
Geldermalsen, NL
17 uur geleden
source : Joof.nl

Ons mooie Nederlandse landschap, wat eengenot en ook zo divers. Speciaal voor de vroege vogels onder onshebben wij een unieke kans om heerlijke verse broodjes bijsupermarkten te gaan bezorgen!

Watwij jou bieden

 • Eenfulltime baan én toch veel vrijhoud behouden doordat je vroeg klaarbent met werken
 • Afhankelijk van leeftijd énervaring ligt het salaris volgens de cao Bakkersbedrijf tussen€12,62 en €15,97 bruto per uur.
 • Daarbovenop komt uiteraard nogtoeslag!

  06.00 u 18.00 u 100%

 • Wij houden van een familiaire sfeer, bij ons ben je eenonderdeel van de familie en niet zomaar een nummertje
 • Vind jij ons ontzettend leuk, werk je hard én is ditgevoel wederzijds? Dan bestaat de mogelijkheid tot een vasteaanstelling
 • Wat ga jedoen?

  In de functie vanvrachtwagenchauffeur brood begint jouw werkdag vroeg, tussen 1.00en 3.00 uur. Dit klinkt misschien vroeg, maar hier staat uiteraardtegenover dat jouw werkdag ook heerlijk eindigt om + / -

  12.00 uur!Dan heb je nog eens iets aan je dag. Door de dagelijkserittenlijsten die je ontvangt weet je waar je in ons mooie landjede broodproducten mag gaan bezorgen.

  Als je deze lijst hebtontvangen, ga je samen met je collega’s de auto laden en kun je deweg op. Bij de klant aangekomen los je de bestelling, maak je eengezellig praatje met de klant, misschien nog een lekker bakjekoffie of thee erbij en ga je weer door naar de volgende klant.

  Kortom een dag met veel contacten en plekken in het land!

  Wat wij vragen vanjou

 • Jij bent in hetbezit van een CE-rijbewijs én code 95
 • Je houdtde administratie van de afgeleverde broodproducten bij, hiervoor ishet belangrijk dat je nauwkeurig kunt werken
 • Jij bent ons visitiekaartje! Daarom is het belangrijk datje representatief bent en de Nederlandse taal goedbeheerst
 • Onze voorkeur gaat uit naar iemanddie ervaring heeft met het bezorgen van soortgelijke producten, entenminste met het rijden van een bakwagen.
 • Nog even wat over hetbedrijf

  Wij zijn eentoonaangevende industriële bakkerij binnen de bakkerswereld. Aljaren bakken wij de lekkerste en kwalitatieve broden van Nederland!Elke dag werken er hier vele mensen met ontzettend veel plezier.

  Als dank voor de harde inzet van de medewerkers bieden wij ook demogelijkheid om producten vers bij ons in te kopen tegen eengereduceerde prijs.

  Zo heb je altijd het lekkerste brood én ook nogvoor minder geld dan in de winkel. We streven naar een goedesamenwerking, houden van plezier op het werk en luisteren graagnaar ons personeel.

  Dus als je bij ons werkt en heb je ideeën oftips? Dan staan wij altijd open voor een gesprek!

  Ben of ken jij de perfectekandidaat? Laat dan snel van je horen! Dit kan door contact op tenemen met de desbetreffende vestiging of direct te solliciteren viade button!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier