Manager Zorg
Sheerenloo
Middelburg, Netherlands
3 dagen geleden
 • Manager Zorg Fulltime
 • Manager Zorg Fulltime

 • Middelburg
 • 32 tot 36 uur
 • 3084 tot 4499 euro
 • Ben jij een manager met visie op de toekomst van de zorg? Ben je van nature ondernemend en resultaatgericht? Weet jij vebinding te maken met cliënten, verwanten, medewerkers én het netwerk in de regio.

  Wil jij werken in een provincie waar rust en ruimte is? Dan gaan we graag met jou om tafel!

  Waar ga je werken?

  s Heeren Loo is een landelijke organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Er zijn totaal binnen 's Heeren Loo ongeveer 13.

  000 medewerkers en 9.300 cliënten.

  Voor onze locaties Heeren Loo regio Zeeland hebben wij, vanwege onze wens voor het verkleinen van de span of control, een aantal vacatures voor de functie van Manager Zorg.

  In het hoofdkantoor in Middelburg zijn de directie, de staf en ondersteuning gevestigd. Jij werkt zowel op ons hoofdkantoor als op de zorglocatie.

  Onze directie, managers en medewerkers zijn heel toegankelijk, de deur staat open en je bent welkom met ideeën of suggesties.

  Als gevolg van de fusie bouwen we bij 's Heeren Loo Zeeland. Zowel letterlijk, omdat we de komende jaren nieuwbouw realiseren voor bijna alle cliënten én figuurlijk, omdat we bouwen aan vertrouwen, veiligheid en persoonlijk leiderschap.

  Jij neemt deel aan verschillende projecten die hieraan bijdragen.

  Positionerend, innovatief en strategisch

  Je hebt echt oog en tijd voor jouw medewerkers. Jij bent verantwoordelijk voor een aantal teams (in totaal voor 55-65 medewerkers) en zorgt voor voldoende en gekwalificeerde bezetting.

  Als zorgmanager ben jij regelmatig te vinden op de werkvloer en het aanspreekpunt voor collega's. Onze focus ligt op een goed leven voor onze cliënten, mooi werk voor medewerkers en een duurzaam gezonde organisatie.

  Je zorgt samen met de teams ervoor dat werkprocessen zo zijn ingericht dat iedereen optimaal zijn of haar werk kan doen.

  Daarbij stimuleer je medewerkers bij de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap en coach je hen in professioneel handelen.

  Samen met je collega's werk je aan de gezamenlijke ambitie van de regio Zeeland : Werken aan een gezonde en stabiele regio waar kwaliteit van zorg en medewerkers voorop staat.

  Je draagt bij aan de vernieuwing en positionering van de zorg en daarmee dienstverlening aan onze cliënten. Hierbij zijn de uitgangspunten : 'eigen verantwoordelijkheid', 'driehoekskunde' en 'samen in regie'.

  Je bent bovendien verantwoordelijk voor projecten en de ontwikkeling en uitwerking van strategische plannen. Bijvoorbeeld aan nieuwbouw- en verhuisprojecten en alles wat daar mee samenhangt.

  Dit bieden wij

 • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Vaste eindejaarsuitkering van 7,05%, studiekostenfaciliteiten en een Persoonlijk Budget Levensfase naast de wettelijke vakantie-uren.
 • We bieden jou, samen met je managementteam collega’s, een MD-traject aan. We werken samen aan persoonlijk leiderschap en eigenaarschap, met visie op goed leven, mooi werk en een duurzame organisatie.
 • Een brutosalaris conform de van minimaal €3084, en maximaal €4499,- (FWG 60) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.
 • Dit ben jij

 • Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond, denk bijvoorbeeld aan bedrijfskunde, zorgmanagement, communicatie of HRM.
 • Je hebt ervaring als manager.
 • Je bent analytisch, tactvol, initiatiefrijk en lost graag problemen op.
 • Je bewandelt nieuwe wegen en hebt ideeën over de manier waarop je medewerkers aan je kan binden.
 • Je durft koers bepalen en daaraan vast houden, zonder de verbinding met je omgeving uit het oog te verliezen.
 • Sollicitatieprocedure

  Het eerste selectiegesprek is met directie, manager zorg en HR. Vervolgens heb je een gesprek met een adviescommissie bestaande een afvaardiging uit OR, CR, medewerker, cliënt, gedragsdeskundige, ouders en verwanten.

  Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier