Senior EMVI coördinator
Volker Energy Solutions
Vianen
21 uur geleden

VACATUREBESCHRIJVING

Ben jij op zoek naar continue afwisseling in je werkzaamheden en heb jij ervaring binnen de civiele techniek? Dan is de job van Senior EMVI-coördinator wellicht iets voor jou! Van het organiseren van een strategiesessie voor een nieuwe tender, het vergaren van informatie tot het schrijven van hét winnende EMVI-plan.

Voor een EMVI-coördinator is geen dag hetzelfde. Op de valreep brainstorm je op de donderdagmiddag met de tendermanager, projectleider en calculator over de planning en fasering en review je het EMVI-plan van één van je collega’s.

Word jij enthousiast van deze afwisseling en heb je een creatief brein én heldere schrijfstijl? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw baan

Vanuit onze vestiging in Vianen ben je verantwoordelijk voor het complete proces en de kwaliteit van de EMVI (Economisch Meest Voordelige Inschrijving) documenten in de tenderfase van projecten.

Dat betekent onder meer dat je het contract kent, het plan van aanpak schrijft en afstemming overleggen voert met extern betrokken partijen en interne collega’s.

Je waarborgt de documenten en plannen, zodat er geleerd wordt van tender op tender.

De EMVI projecten variëren van RAW bestekken tot multidisciplinaire UAV-GC en D&C contracten.

Binnen het projectteam werk jij aan het winnende EMVI-plan. Jij doorgrondt samen met de tendermanager de klantvraag, geeft invulling aan de EMVI-criteria en bewaakt gedurende het EMVI-proces de gekozen strategie.

Jij zorgt ervoor dat het EMVI-plan naadloos aansluit op de wensen van de klant en houdt het projectteam gemotiveerd en scherp.

Uiteindelijk ben jij de schrijfguru die alle ingewonnen informatie vertaalt naar een helder, pakkend en overtuigend EMVI-plan en geef jij samen met de vormgever het inschrijfdocument de juiste look & feel!

Naast jouw dagelijkse werkzaamheden zien wij graag jouw creatieve, frisse blik terug tijdens ons wekelijkse EMVI-overleg.

Wij willen continu verbeteren; nóg meer scorende EMVI-plannen schrijven. Daar werk jij aan mee!

Als Senior EMVI-coördinator werk je aan infrastructurele projecten voor gemeenten, provincies en de Rijksoverheid. Geen enkele klant en geen enkele uitvraag is gelijk.

Dit betekent een grote diversiteit in projecten : van het herinrichten van een drukbezocht winkelgebied tot het onderhouden van een provinciale- of rijkswegen.

Jouw vestiging

KWS vice is het adviesbureau van KWS. We zijn landelijk actief .Een jong, ambitieus bedrijf waar gemeenschappelijke doelen en verbinding centraal staan.

Een netwerkorganisatie waar KWS-vestigingen en een aantal dochterondernemingen, samenwerken aan een heldere opdracht : het nog verder versterken van de marktpositie van KWS op projecten tot 50 miljoen.

Van monodisciplinair tot multidisciplinair. Door onze kennis te bundelen, in te zetten op innovatie en duurzaamheid vergroten wij onze slagkracht in de verwerving.

Zo maken wij het verschil in aanbestedingstrajecten.

Jouw kwaliteiten

Je bent creatief, resultaatgericht, maar verliest de realiteit nooit uit het oog. Je bent communicatief sterk, zowel in woord als geschrift, want wat we zeggen moeten we daadwerkelijk realiseren.

Verder beschik je over :

 • Analytisch vermogen : vertalen van de klantvraag;
 • Overtuigingskracht : je bent in staat om teams te enthousiasmeren en scherp te houden;
 • Teamspeler : je bent sociaal en beschikt over een flexibele houding;
 • Plannen & organiseren : je bent zorgvuldig en kritisch t.a.v. het in te dienen EMVI-plan;
 • Communicatievaardigheid : uitstekend in mondelinge en schriftelijke communicatie;
 • Gevoel voor vormgeving is een pré.
 • Goed op weg

  Naast een uitdagende functie bieden wij ook :

  Arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw & Infra. Daarnaast investeren ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo hebben wij veelzijdige loopbaanmogelijkheden binnen KWS en het VolkerWessels-concern.

  Dit is zeker nog niet alles! Dus druk op de sollicitatie button of neem contact op met onze corporate recruiter Amber Offermans, dan vertellen we je er graag meer over!

  LI-AO1

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier