Afstudeerstage Besturingstechnicus / programmeur
Edison Projectmanagement B.V.
Utrecht, NL
3 uur geleden

Functieomschrijving Afstudeerstage Besturingstechnicus / programmeur

In deze afstudeerstage maak je deel uit van een multidisciplinair team van engineers, dat onder leiding staat van een projectleider, en dat verantwoordelijk is voor de uitvoering van projecten.

Jij ontwerpt en implementeert de configuratie van de Flow Systems Controller, een industrieel PC besturingsysteem dat gebruikt wordt voor de besturing van de systemen / machines van onze opdrachtgever.

Tijdens het inbedrijfstellen, test je de besturing functioneel en kwalitatief (b.v. capaciteit en beschikbaarheid) en integreer je dit in het totale besturingssysteem.

In deze functie verblijf je indien nodig on site om de besturingssystemen in bedrijf te stellen. Tenslotte verzorg je de projectrapportage naar de projectleider en train je gebruikers op locatie.

Gedurende het project houd je het beschikbare budget en de afgesproken tijd nauwlettend in de gaten en handel je hier ook naar.

Functie eisen Afstudeerstage Besturingstechnicus / programmeur

 • Je hebt Hbo of Wo niveau
 • Je beschikt over kennis van Informatica
 • Je hebt PC programmeerervaring
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier