Verkoopmedewerker BBL
PLUS Postma
Lelystad, NL
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Binnen deze functie ben je het aanspreekpunt voor onze klanten. Je leert verantwoordelijk te zijn voor de verkoop en het voorraadbeheer van de producten, waarbij je zorgt voor de juiste verzorging en presentatie van de afdeling.

Hierbij ben je vriendelijk en servicegericht naar onze klanten en heb je als doel de omzet te vergroten.Wie ben je?

 • Je studeert aan een BBL opleiding
 • Je bent flexibel
 • Je hebt uitstekende sociale vaardigheden
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel
 • Je hebt een goed gevoel voor service en klantvriendelijkheid
 • Wat bieden we je?

  Bij Plus Postma word je elke dag opnieuw uitgedaagd. Hoe?! Je komt in een omgeving terecht met leuk en afwisselend werk waarin je veel vrijheid krijgt.

  Je kunt écht het beste uit jezelf halen. Niet meer genoeg uitdaging? Er zijn binnen PLUS diverse manieren en opleidingen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

  Je krijgt in deze functie veel eigen verantwoordelijkheid en je wordt onderdeel van een gemotiveerd en gezellig team van collega’s.

  PLUS staat bekend om het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo doen we er alles aan om voedselverspilling tegen te gaan, scheiden we ons afval waar mogelijk en sponsoren we vele lokale verenigingen.

  Daarbij houden we natuurlijk van goed en gezond eten. Niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze medewerkers. In onze kantine staat er bijvoorbeeld iedere dag een schaal vers fruit voor onze medewerkers klaar.

  Kortom, we doen er alles aan om onze klanten maar zeker ook ons personeel zo goed mogelijk te verzorgen. Zeg nou zelf, zo’n baan wil je toch?

  Solliciteer dus direct!

  Kom je werken in een klantvriendelijk, vriendelijk en gezellig team?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier