Docent Bouworganisatie
Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
Arnhem
6 dagen geleden

Wij zoeken enthousiaste collega’s met een passie voor projectmanagement en techniek en affiniteit met de doelgroep jongvolwassenen.

Een teamspeler die met ons meedenkt in de doorontwikkeling van het onderwijs.

Wat je gaat doen

 • Je neemt initiatief in ontwikkeling van onderwijs, bijvoorbeeld op het gebied van projectmanagement, bouwkosten, en in integraal samenwerken met andere vakgebieden;
 • Je verzorgt inspirerend onderwijs voor de student van nu met prikkelende didactische vaardigheden op gebied van projectmanagement voor de opleidingen van Bouwkunde.
 • Daaronder vallen vakken als bouworganisatie, -planning, -plaatsmanagement, -economie en -regelgeving en de aanpak van beheer en onderhoud.

 • Maar ook de zachte’ kant projectmanagement is van belang;
 • Je treedt daarnaast op als expert, assessor, tutor en je begeleidt studenten bij integrale projectopdrachten, stages en in afstudeeronderzoek.
 • Thema’s hierin zijn onder andere circulair bouwen, energietransitie en innovatieve bouwprocessen;
 • Je begeleidt studenten in het ontwikkelen van een professionele houding als de toekomstige T-shaped engineer’;
 • Je werkt samen in multidisciplinaire, resultaatverantwoordelijke teams;
 • Je voert organisatorische taken uit voor de Bouwkunde opleidingen.
 • Dit zoeken wij in jou

  Je krijgt energie van het overbrengen van kennis en het begeleiden en coachen van studenten in hun leerproces. Je beschikt over een relevant Masterdiploma en daarnaast heb je ruime praktijkervaring opgedaan met het organiseren van bouwprojecten bij bouwbedrijven.

  Je beschikt over een breed netwerk en hebt een goed beeld van de actuele ontwikkelingen in het werkveld en hebt hier zelf een visie op.

  Samenwerken in teamverband vind je prettig en je gaat graag voor het beste resultaat. Verder ben je sociaal en beschik je over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands.

  Je hebt bij voorkeur een didactische aantekening of bent bereid die te halen. O ja, vanzelfsprekend staan innoveren en duurzaamheid bij je hoog in het vaandel.

  Herken jij jezelf hierin en vind je het leuk te werken met jongeren aan het begin van hun loopbaan en met volwassenen met diverse werkervaring die in deeltijd studeren?

  Dan komen we graag met jou in contact!

  Ben je nog niet zo lang werkzaam binnen het vakgebied dan nodigen we je ook nadrukkelijk uit om te solliciteren. Ook als je graag met één been in de praktijk wilt blijven, zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier