Montagemedewerker (m/v)
Get Work
Vriezenveen, NL
4 uur geleden

Heb jij 2 rechterhanden en kun jij alles in elkaar zetten wat jij ziet? Dan ben jij de montagemedewerker (m / v) waar wij naar op zoek zijn!

Wij hebben een vacature voor een montagemedewerker (m / v) in Vriezenveen. Geen werkdag ziet er hetzelfde uit want je levert maatwerk.

Je werkt zelfstandig of samen met een collega. Dit bedrijf is een echt familiebedrijf waar ze goed aandacht besteden aan de medewerkers.

Het is de plek waar jij als montagemedewerker (m / v) de handen uit de mouwen kan steken. Bij dit bedrijf wordt hard werken goed beloond.

Dit breng je met je mee. Voor deze vacature zoeken we een montagemedewerker (m / v) met :

 • Bij voorkeur ervaring in metaal- of montagewerkzaamheden;
 • Het liefst kennis van metaalsoorten en je kan eventueel ook boren en slijpen;
 • Een zorgvuldige manier van werken;
 • Een (t)huis in Vriezenveen of in de omgeving van Vriezenveen. Bijvoorbeeld in Den Ham, Almelo, Wierden of Hellendoorn.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier