Cliëntbegeleider MVG, Echt (Herstal 11-13)
Pergamijn
Echt , NL
4 dagen geleden

Uren voor deze vacature zijn in overleg bespreekbaar!

Waar kom je terecht?

Binnen Herstal - wonen cliënten met een verstandelijke beperking, veelal ernstig. De emotionele ontwikkelingsleeftijd is niet hoger dan maanden.

De cliënten vertonen moeilijk verstaanbaar gedrag wat tot uiting komt in destructief gedrag naar zichzelf in de vorm van automutilatie en / of naar materiaal, begeleiders en mede-cliënten.

Enkele cliënten krijgen dagbesteding aangeboden vanuit de woning.

De begeleidingsintensiteit van de doelgroep is zeer intensief gezien het lage emotionele niveau. Voor de vervulling van de basale behoeften zijn onze cliënten afhankelijk van hun begeleider en hebben ze een grote behoefte aan nabijheid en aansturing / stimulering in activiteiten.

Uitgangspunt is 'normaal waar mogelijk, bijzonder waar nodig'. De werkuren zullen we in onderling overleg met elkaar afstemmen, alles is bespreekbaar tot maximaal uren per week.

bent betrokken en enthousiaste cliëntbegeleider. De cliënt kan rekenen op jouw oprechte aandacht. De ontwikkeling, plezier en welzijn van de cliënt staan voorop met het ondersteuningsplan als leidraad.

De cliënt bij Pergamijn staat centraal en heeft zoveel als mogelijk de regie over zijn eigen ondersteuningsplan.

als professional gaat samen met de cliënt deze ondersteuningsvragen vorm geven. Je werkt zelfstandig, maar je doet het niet alleen! Samen met je collega’s zoals een teamleider, senior cliëntbegeleider en een gedragskundige staat jullie dagelijkse werk in het teken van het welzijn van de bewoners.

Daarbij gaan jullie als team voor de hoogst haalbare kwaliteit.

kunt prioriteiten stellen als geen ander en je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden. Regelmatig heb je overleg met familie en wettelijke vertegenwoordigers en neem je deel in het multidisciplinair overleg.

beschikt dan ook over uitstekende communicatieve vaardigheden en een groot inlevingsvermogen. Met jouw positieve instelling ga je geen uitdaging uit de weg en durf je op een opbouwende manier kritisch naar jezelf en je collega’s te zijn.

Verder heb je een gezonde dosis humor, relativeringsvermogen en een positieve blik op het leven.

Jouw achtergrond...

 • Je hebt een afgerond diploma in de zorg als Verzorgende 3IG, niveau 4 of HBO niveau;
 • Je hebt minimaal één jaar ervaring in de gehandicaptenzorg, jeugdzorg, ouderenzorg en / of psychiatrie.
 • Wij...

  Pergamijn investeert volop in de ontwikkeling en opleiding van haar medewerkers en biedt je de mogelijkheid om je carrière op jouw manier vorm te geven.

  Er is oprechte interesse in zowel de cliënten als in jou.

  Verder bieden wij :

 • Een salaris in overeenstemming met de cao gehandicaptenzorg; FWG of , de inschaling is afhankelijk van je opleiding; (min.
 • €2.,- max. €3.,- o.b.v. uur);
 • verlofuren per jaar uitgaande van een fulltime dienstverband en Persoonlijk Budget Levensfase uren;
 • Een eindejaars uitkering van 8.%, vakantietoeslag van 8% en ORT bij onregelmatigheid;
 • Een op maat gemaakt inwerktraject om een goede start te maken binnen stichting Pergamijn;
 • Bij indiensttreding lever je een verplichte geldige VOG (verklaring omtrent gedrag) aan. De kosten van de VOG vergoeden wij.
 • De Herstal - in Echt is goed te bereiken vanuit Sittard, Geleen, Beek, Heerlen, Maastricht, Roermond en vanuit België (o.
 • a. Maaseik en Kinrooi).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier