Bouwkundig werkvoorbereider Renovaties
Lenferink Vastgoedonderhoud
Amsterdam, NL
5 dagen geleden

Bouwkundig werkvoorbereider

Voor onze vestiging in Amsterdam Renovaties zoeken wij een Bouwkundig Werkvoorbereider Renovaties.

Ben jij die gedreven professional die wil werken bij een bedrijf die volop in ontwikkeling is en werkt met vernieuwende concepten?

Wil je werken in een leuk team met humor en waar samenwerking voorop staat? Dan is dit wellicht jouw baan!

Werkzaamheden :

Als Werkvoorbereider ben je werkzaam aan de uitvoeringskant van de vestiging. Je richt je op de werkvoorbereiding van verduurzamingsprojecten.

Je werkt de projecten uit in een goede werkbegroting en planning die je vanuit de planvoorbereiding krijgt aangereikt. Je vraagt offertes op van onderaannemers en leveranciers, spiegelt deze en je koopt in.

Je zorgt voor een goede voorbereiding en organisatie van het project. Je werkt graag samen in teams, met de planvoorbereiding, de uitvoering, bewonersconsulent en projectleider.

Je stelt de uitvoeringsplanning op en ben je verantwoordelijk voor de budgettaire en financiële verslaglegging, de nacalculatie en de coördinatie van de projectadministratie.

Je bent de rechterhand van de projectleider. Samen ben je verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling.

Welke competenties zoeken we?

Zelfstandig i.c.m. proactief :

Wij werken in teams, maar een werkvoorbereider moet zelfstandig in staat zijn om zijn werkzaamheden uit te voeren. Loop je vast dan staat het team natuurlijk klaar om het samen op te pakken, maar de verantwoordelijkheid en het initiatief ligt bij jou.

Leergierig :

Als organisatie proberen wij onszelf dagelijks uit te dagen om beter te worden, hierdoor staan we niet stil en hierbij verwachten we flexibiliteit van onze medewerkers.

Nauwkeurig :

Je bent verantwoordelijk voor een juiste beoordeling en vastlegging van de werkbegrotingen, de inkoop, planningen en projectadministratie.

Samenwerken :

Niet alleen in onze organisatie werken wij in teamverband, maar ook met onze opdrachtgevers. Het werken in vernieuwende concepten en samenwerkingsvormen zoals RGS en co-making vraagt een andere houding en brengt je veel collega’s.

 • Werk- en denkniveau op MBO-4 / HBO richting Bouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde, Bouwmanagement of gelijkwaardig;
 • Meerjarige ervaring in een soortgelijke rol, kennis van verduurzamingsmaatregelen en renovatie van woningen is een pre;
 • Bij voorkeur ervaring met Gilde / Handsoft of soortgelijke software of bereid deze te leren;
 • Administratief en digitaal vaardig;
 • Oplossingsgericht en goed kunnen samenwerken;
 • Je kan projecten evalueren en op basis daarvan verbeteringen doorvoeren;
 • Je wilt leren en jezelf blijven ontwikkelen.
 • Wij bieden :

  Bouwkundig Werkvoorbereider zijn bij Lenferink Amsterdam Renovaties betekent dat je een aantrekkelijke en vooral veelzijdige baan hebt met een grote mate van zelfstandigheid, waar je eigen inbreng gewaardeerd en gestimuleerd wordt en waar je werkt in een dynamische omgeving.

  Je krijgt de ruimte om je te ontwikkelen en je wordt goed begeleid vanuit de bedrijfsleiding. De beloning is marktconform inclusief laptop en telefoon.

  Je komt in een leuk en gezellig team terecht wat echt samenwerkt en humor heeft.

  Wie zijn wij?

  Lenferink Amsterdam Renovaties is een recent opgezet klantenteam van Lenferink Vastgoedonderhoud Midden-Nederland BV. Lenferink is een toonaangevend en financieel gezond familiebedrijf dat al ruim 60 jaar actief is als betrouwbaar vastgoedonderhoudsbedrijf op het gebied van renovatie, (gevel)onderhoud en energiebesparing.

  Onze klanten zijn hoofdzakelijk woningbouwcorporaties in Noord-Holland en Utrecht met een verduurzamingsopgave, maar ook VVE’s, scholen en commerciële vastgoedeigenaren.

  Wij zijn gevestigd in Amsterdam op de Westpoort.

  Lenferink heeft een lange termijn focus, is sterk klantgericht, heeft een uitstekende marktreputatie en heeft betrokken, vakkundige en creatieve medewerkers.

  Zo ontzorgen wij klanten op het gebied van planvorming tot oplevering aan bestaand vastgoed en wij werken steeds vaker in vernieuwende samenwerkingsverbanden zoals RGS.

  Binnen Lenferink hebben wij oog en zorg voor onze medewerkers. Wij hebben een no-nonsense bedrijfscultuur, een aanpakkers mentaliteit, korte communicatielijnen en een prettige werksfeer.

  Wij werken in teams en bouwen klantenteams om klanten heen zodat jij je volledig kan focussen op de klant.

  Lenferink heeft in Zwolle 4 vestigingen en verder nog vestigingen in Wehl, 2 in Amsterdam en Emmeloord. De vestigingen worden vanuit Zwolle ondersteund door professionals op het gebied van Commercie, Financiën, ICT en HRM.

  Meer informatie is te vinden op en www.lenferinkmva.nl.

  Interesse?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier