Specialist L&D - Online Learning
Aldi
Culemborg, NL
3 dagen geleden

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud : wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat.

Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER.

De Specialist L&D - Online leren is verantwoordelijk voor het functioneel beheer van het nationele ALDI Leerplatform en het ontwikkelen van online leeroplossingen.

Dat laatste doe je in nauwe samenwerking met inhoudsexperts binnen de organisatie. Zij leveren de kennis, jij hebt de expertise om die te vertalen naar effectieve didactische concepten en pakkende e-learnings.

Voor de komende jaren staat ook de uitrol van een internationaal ALDI Leerplatform op de planning en uiteraard zul je daar een belangrijke rol in spelen.

Als onderdeel van het L&D team, een enthousiast team van gedreven professionals, draag je actief bij aan het versterken van de leercultuur binnen ALDI en een optimaal gebruik van het online leeraanbod.

Online leren is jouw vak. Je bent thuis in techniek en in didactiek en kunt je verplaatsen in zeer uiteenlopende doelgroepen.

Meebouwen aan een leerplatform in ontwikkeling klinkt jou als muziek in de oren.

Wat we verder nog belangrijk vinden :

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting opleidingskunde, aangevuld met opleidingen op het gebied van online leren
 • Je hebt tenminste 3 jaar ervaring in het ontwikkelen van online trainingen en functioneel beheer van een LMS
 • Kennis van TT Knowledge Force is een pré, evenals ervaring in een retailorganisatie
 • Het spreekt voor zich dat je uitstekende communicatieve vaardigheden hebt, zowel in het Nederlands als het Engels.

  De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen.

  Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst.

  Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

  Wat wij jou te bieden hebben :

 • goed salaris
 • pensioenregeling conform Bedrijfstak Pensioenfonds Levensmiddelen (BPFL)
 • 24 vakantiedagen
 • 8% vakantietoeslag
 • reiskostenvergoeding
 • collectieve zorgverzekering
 • moderne werkomstandigheden
 • ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee?

  Benieuwd naar de stappen die ALDI zet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem een kijkje op http : / / www.aldi.nl / verantwoord .

  Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) uit, of vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier