Senior BI & Data Architect met Cloud (Google achtig bedrijf)
CareerValue B.V.
Duiven, NL
1 dag geleden
source : ICTerGezocht.nl

Je gaat hier aan de slag als Senior BI en Data Architect waarbij je data- en gegevens architectuur en optimalisatie doet van de BigData die deze gigant genereert.

Daar wordt je als Senior BI en Data Architect ontzettend vrolijk van. Je werkt binnen multidisciplinaire teams en werkt samen met verschillende collega's.

Hierbij kun je denken aan Data Scientisten, Data Analisten, BigData Developers, Bi 'ers, Programmeurs en Marketeers waar jij de lead kan / wil nemen.

Ze werken met de nieuwste technieken en naast traditionele Databases werken ze ook met exotische databases (NoSQL) waarbij de landschappen moet creëren en daarnaast ook pipelines gaat bouwen.

Ook ben je bezig met het optimaliseren van de gegevensstroom en gegevensverzameling!

Op basis van jouw expertise en ervaring ga je technische oplossingen maken waarbij je daarnaast ook kijkt naar de juiste data-

architectuur en deze ga je dan ook ontwerpen.

Je bent zelfsturend en enthousiast en je handjes gaan jeuken als je bezig kan gaan met (BI) gegevensarchitectuur. Hierbij krijg je de vrijheid om de architectuur vanaf scratch te ontwerpen maar ook om in de bestaande architectuur aanpassingen doen om deze te verbeteren.

Het gaat nog een stukje verder want naast (BI) Architectuur en BI Development ben je ook bezig met Data Science en Machine Learning integraties.

Hierbij ben je ook bezig met AWS BigData Technologieën en ga je dus ook Clouddiensten implementeren, dit doe je onder andere met EC2, EMR, Redshift en Matillion.

Je zit in een jong dynamisch bedrijf en je valt onder de Chief Data Officer.

Functie-eisen :

 • Je hebt HBO / WO werk- en denkviveau;
 • Kennis of ervaring binnen BigData, R, Python. Data Science en Engineering;
 • Je hebt ervaring met de Microsoft BI Stack : SQL Server, PowerBI, SSIS, SSAS, SSRS;
 • Kennis van SQL, DAX, ETL, datawarehouse, datamodellering;
 • Erg goede communicatieve- en adviesvaardigheden

  Veel ervaring binnen Traditionele Databases en NoSQL databases (denk hierbij aan MariaDB, MongoDB, Microsoft Azure Nosql, ArangoDB, Cosmos DB, OrientDB, Cassandra en HBase)

 • Het bouwen en optimaliseren van datapijplijnen, architecturen en datasets voor BigData;
 • Bedrijfsomschrijving :

  Met een groot aantal winkels onder een dak is het prettig winkelen. Veel bekende en ook onbekende merken zijn hier vaak gevestigd om hun merken aan te bieden aan het winkelend publiek.

  Om de conversie verder te verhogen is er voor gekozen om ook online de aanwezigheid te vergroten. Duizenden verschillende producten worden op deze manier overzichtelijk getoond.

  Maten, prijzen, kleuren, foto’s, reviews en nog veel meer content wordt hier toegevoegd. Veel van de producten zijn echter dermate groot dat de consument ze graag eerst met eigen ogen komt bekijken alvorens tot aanschaf over te gaan.

  Ze lopen voorop met de allerlaatste technologie en zijn bezig online vindbaarheid te ontwikkelen op een manier die doet denken aan Google in haar begin dagen.

  Er werken op dit moment al 150 collega's en dat waren er 20 maanden geleden nog minder dan de helft. Die groei kunnen ze goed aan en er heerst een hele mooie vibe bij dit bedrijf van allemaal enthousiaste en gedreven mensen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier