Tekenaar OV/VRI
Hartd.
Den Bosch, NL
3 dagen geleden

Functieomschrijving

Jij als tekenaar zorgt er natuurlijk voor dat de schetsontwerpen digitaal worden uitgewerkt, de uiteindelijke ontwerptekeningen worden opgesteld en er revisietekeningen worden gemaakt.

Het betreft echter wel een zeer afwisselende rol waarbij je niet alleen bezig bent met tekenen maar ook veel naar buiten gaat.

Zo ben je bijvoorbeeld ook verantwoordelijk voor het uitzetten van openbare verlichting en verkeersregelinstallaties door middel van GPS aan de voorkant van het project, of om het gemaakte werk in te meten voor de revisietekening na de uitvoeringsfase.

Ook inventariseer je de kosten op basis van de tekeningen en zorgt voor de afrekening hiervan. Een zeer afwisselde rol dus die niet alleen gericht is op het tekengedeelte, intern werk je veel samen met collega’s van calculatie, werkvoorbereiding en de uitvoeringsteams.

Je rapporteert te allen tijde aan de projectleider.

Functie eisen

Naast dat je een technische Mbo-opleiding in de richting van Elektrotechniek heb je ervaring in het tekenen met AutoCAD.

Je vindt het leuk om in een hecht team te werken en zoekt de samenwerking met anderen op. Je houdt ervan om creatief bezig te zijn maar weet ook het overzicht te behouden wanneer je met meerdere projecten tegelijk bezig bent.

Daarnaast denk je altijd in oplossingen en kijkt er altijd naar uit om resultaat te boeken.

Arbeidsvoorwaarden

 • Goede pensioenregeling
 • Een goed opleidingstraject
 • Een marktconform salaris
 • Een zelfstandige, uitdagende, interessante functie met een gevarieerd takenpakket
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier