Trailer service coördinator
DSV
Venlo, NL
17 uur geleden

Time Type : Full Time

DSV Equipment

Zorgen dat onze trailervloot zo goed mogelijk functioneert, dat is jouw doel! DSV daagt jou uit om onze technische dienst nog beter te maken! Solliciteer Nu!

DSV Equipment is op zoek naar een nieuw lid van het team om een sleutelrol te spelen in het continue werk van de afdeling om best-in-class diensten te leveren aan klanten en de interne organisatie.

Het doel van DSV Equipment is het innoveren, ontwikkelen en implementeren van oplossingen om het bedrijf te ondersteunen, resultaten te behalen en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Ben jij onze nieuwe Trailer service coördinator om ons verder in staat te stellen deze doelen te bereiken?

Technische service en klantgericht

Elke dag brengt nieuwe technische uitdagingen met zich mee en daarom vertrouwen we op jou en je collega's om te zorgen voor trailerpechservice en pechhulp voor onze klanten in heel Europa.

Je zult deel uitmaken van een zeer toegewijde, betrokken en competente afdeling waar we teamgeest hoog in het vaandel hebben staan - je collega's zullen er altijd zijn om je te steunen.

Je komt terecht in een proactief denkend team met als doel onze bedrijfspraktijken en -processen uit te dagen om nieuwe mogelijkheden te creëren voor meer efficiëntie en hogere prestatieniveaus.

Ben je nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Taken in de rol zijn :

 • Zorgdragen dat de stroom van trailers en technische cases in werkplaatsen vanuit economisch en strategisch perspectief, hoogste prioriteit, kostenbeheersing en efficiënt
 • Afhandelen van verschillende type pechgevallen op de DSV Trailer vloot in Europa
 • Monitoren, controleren en onderhandelen over trailer reparaties in werkplaatsen in Europa
 • Facturen controleren en goedkeuren
 • Updaten en bedienen van de intercompany fleet management systemen
 • Gepassioneerd en prestatiegericht

  Daarnaast hechten we veel waarde aan je instelling en passie, kennis en ervaring in de trailermarkt betekent meer dan de cijfers van je examenpapieren.

 • Je hebt werkervaring in de transportsector, dus van technische zijde of werkplaatsadministratie
 • Je bent een gedreven teamspeler, die "Wij" boven "Ik" stelt
 • Je hebt een gedegen klantgerichte instelling
 • Je hebt ervaring met Fleet Management Systemen of Werkplaats systeem
 • Je communiceert moeiteloos, schriftelijk en mondeling, in het Engels
 • Als persoon is het belangrijk dat je je thuis voelt in een drukke omgeving en zelfstandig en onafhankelijk kan werken, waarbij je je tijd kan beheren om zowel dringende opdrachten als lange termijn opdrachten te behandelen en af te leveren binnen de afgesproken deadline.

  Je moet beschikken over goede communicatieve vaardigheden en de drive hebben om te optimaliseren en vragen te stellen om de processen binnen DSV constructief uit te dagen.

  Verder is het belangrijk dat je verschillende culturen begrijpt.

  Wat bieden wij?

  Werken bij DSV betekent werken voor één van de topspelers in de logistieke markt. Wij groeien en zijn op zoek naar mensen die met ons mee willen groeien.

  Wij bieden een uitdagende baan in een internationale omgeving, met een salaris dat past bij de functie en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Laten we je carrière vooruit helpen!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier