helpende plus
randstad
WINSCHOTEN, NL
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Lijkt het jou leuk om als helpende plus aan de slag te gaan in de thuiszorg? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou! Als helpende plus in de thuiszorg verleen je zorg aan ouderen in hun eigen, veilige omgeving.

Je bent een luisterend oor en voert taken uit die passen bij de zorgbehoefte van de ouderen.

Als helpende plus in de thuiszorg ben je veel onderweg en het is een vrij zelfstandige functie. Het is belangrijk dat je een rijbewijs hebt, maar je kunt een dienst auto gebruiken om je route te rijden! De baan is voor 20 uur per week en in de eerste instantie tijdelijk, maar met uitzicht op vast!

wat bieden wij jou

 • cao VVT : FWG 25 (o.b.v. ervaring)
 • mogelijkheid op vast dienstverband
 • motiverende werkplek
 • wie ben jij

  Je bent een zelfstandige werker en je vindt het geen probleem om veel in de auto te zitten. Je bent helpende plus en wil meehelpen aan de zorg voor ouderen in hun eigen, veilige omgeving.

  Je bent bereid om goed te luisteren naar de ouderen en ervoor te zorgen dat ze de dag of nacht goed door komen.

  Als helpende plus in de thuiszorg kun je te maken krijgen met verschillende cliënten, met verschillende diagnoses of zorgbehoeften.

  Hele gelukkige en blije mensen, maar ook ouderen die lijden aan eenzaamheid of terminaal ziek zijn. Je bouwt een band op met je cliënten daarom moet je hier goed tegen kunnen.

 • Je hebt een diploma als helpende plus
 • Je hebt een rijbewijs
 • Je hebt relevante werk- of stage ervaring
 • wat ga je doen

  Als helpende plus ondersteun je cliënten bij persoonlijke verzorging, bijvoorbeeld wassen en aankleden. Je helpt de ouderen bij maaltijden en biedt ondersteuning bij licht huishoudelijke taken.

  Daarnaast kun je als helpende plus ook medicijnen verstrekken en toedienen, wondzorg doen en zorg bieden voor mensen met een stoma of katheter.

 • verzorgende taken
 • licht) huishoudelijke taken

 • een luisterend oor bieden
 • medicijnen toedienen, wondzorg en stoma- en katheter zorg
 • waar ga je werken

  Je gaat een route rijden in omgeving van Winschoten. Je kunt dit doen met een dienstauto die op het kantoor staat. Je werkt bij je cliënten thuis en bent dus veel onderweg, daarom is het belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs.

  Verder kom je op contract bij Randstad en bieden wij jou de begeleiding die je nodig hebt.

  sollicitatie

  Kortom ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben jij iemand met passie voor de zorg? Dan ga ik graag met je in gesprek! Je kunt contact opnemen door te klikken op solliciteren.

  Heb je eerst nog vragen? Neem dan gerust contact op.

  Let op : het inwinnen van een referentie, diploma check & het aanvragen van een VOG zijn verplicht voor deze vacature.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Sollicitatieprocedure

  Om te reageren op onze vacatures voer je eenmalig je gegevens in. Hierdoor maak je automatisch een account aan op Mijn Randstad.

  Vanuit Mijn Randstad reageer je voortaan snel en eenvoudig op vacatures, kun je je gegevens beheren, je sollicitaties of salaris bekijken en nog veel meer.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier