Gastheer/Gastvrouw
Kruidvat
NL
5 dagen geleden
source : JobBoost.io

Dankzij jou voelt iedereen zich welkom in onze Kruidvatwinkel, want jij zorgt ervoor dat alle klanten gezien worden. Heel belangrijk, want jouw aanwezigheid geeft onze klanten én je collega’s een veilig gevoel.

Al bij de ingang van de winkel begroet je de klanten. En merk je dat ze ergens advies bij kunnen gebruiken? Dan verwijs jij ze door naar een collega, die de klant verder kan helpen.

Als Gastheer / Gastvrouw ben je hét aanspreekpunt van de winkel, niet alleen voor klanten, maar ook voor omwonenden en andere winkeliers.

En als je ziet dat een collega in een lastige situatie zit met een klant, bijvoorbeeld bij een klacht of agressie, dan ben jij degene die hem of haar helpt.

Als het nodig is, informeer je de politie. Op deze manier help jij (pogingen tot) winkeldiefstal, interne fraude en onwenselijke situaties te voorkomen bij Kruidvat.

Als onderdeel van een gezellig team zorgen we ervoor dat jij op alle fronten in de winkel inzetbaar bent. Bij Kruidvat is geen dag hetzelfde.

Bij ons mag je je handen uit de mouwen steken, zodat je samen met je team van elke werkdag een succes maakt! En wil je verder groeien?

Bij Kruidvat bieden we je altijd ruimte om aan je toekomst te werken.

 • Je hebt minimaal een mbo-werk- en denkniveau
 • Je hebt een sterke persoonlijkheid en bent klantgericht, je houdt overzicht over de winkel en je durft mensen aan te spreken op gedrag.
 • Je kunt goed waarnemen, bent representatief en weet mensen op een vriendelijke manier aan te spreken en te overtuigen.
 • Je hebt ervaring met het signaleren en terugdringen van derving in de detailhandel (pre).
 • Je weet situaties snel in te schatten en daarop in te spelen.
 • Een afwisselende baan bij de succesvolste drogisterijketen van Nederland! Waar een enthousiast team staat te popelen om met jou kennis te maken.
 • Dé kans om jezelf verder te ontwikkelen met verschillende opleidingen en trainingen.
 • Een goed startsalaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • En omdat jij natuurlijk fan bent van onze winkels en producten krijg je ook nog een personeelskorting op aankopen bij onze winkels van Kruidvat, Trekpleister en ICI PARIS XL.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier