Werkvoorbereider energie in Utrecht
Shared
Nederland, Utrecht, Utrecht
1 dag geleden

Wat ga je doen

als werkvoorbereider energie ?

Dit klinkt wel een beetje vaag hè? Dus laten we het eens proberen te verduidelijken! In deze unieke functie begin je als werkvoorbereider.

Je start met meewerken in de uitvoering van een van onze opdrachtgevers, in de functie van werkvoorbereider energie. Zo leer je alle complexe processen goed kennen en bouw je bovenal draagvlak op.

Beheers je dit proces? Dan ga je geleidelijk steeds beter verbetermogelijkheden herkennen, en ga je aan de slag met het bedenken en uitwerken van out-of-the-box ideeën.

En dit alles doe je om uiteindelijk daadwerkelijk verbeteringen teweeg te brengen voor onze klanten die hard werken aan de energietransitie.

Een technische job? Zeker. Maar een technische achtergrond is niet per se nodig. Je wordt door de opdrachtgever én door Shared volledig ingewerkt.

Snap je nu ons motto meewerken, stroomlijnen en samen verbeteren ’?

Dit is de agenda van de werkvoorbereider energie. Krijg jij energie van een agenda die er zo uit ziet?

Zoek jij het volgende in een baan?

 • De basis : een goed salaris van €2950,- tot €4000,- bruto per maand, afhankelijk van je opleiding en ervaring.
 • Extra : 25 vakantiedagen (bij fulltime), bedrijfstakpensioenvoorziening, thuiswerkvergoeding en reiskostenvergoeding (ook als je dichtbij woont en op de fiets kan komen).
 • Nog meer extra : Ondanks dat je al (even) bent afgestudeerd, wil je natuurlijk blijven leren en je blijven ontwikkelen.
 • Daarom krijg je toegang tot de Shared Academy, een platform waar cursussen voor en door Shared medewerkers aangeboden worden (incl. certificeringen).

 • En het allerbelangrijkste : De beste werksfeer die je kan wensen. Leuke collega’s, goede koffie, legendarische (online) teamuitjes en vrijmibo’s.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier