IBM Cognos consultant
Axians
Zaltbommel
9 dagen geleden

Wat je doet?

Als technische IBM Cognos Consultant ben je verantwoordelijk voor het installeren en implementeren van Cognos. Je beseft hierbij dat een technische implementatie niet alleen kennis van de tool omvat, maar ook infrastructurele vraagstukken bevat en pakt deze dan ook graag op.

Daarnaast zorg jij voor het technische en functionele ontwerp en de daadwerkelijke ontwikkeling van de rapportage- en dashboardomgeving van onze klanten.

Je komt in aanraking met verschillende branches en juist jouw kennis maakt hier het onderscheid. Je stelt onze klanten in staat om eenduidige rapportages en dashboards te hebben die hun business verder helpt ontwikkelen.

Je installeert en onderhoudt Cognos en werkt met de nieuwste Cognos technologieën zoals Dynamic Cubes en de Data en Dashboard module.

Ook kan je in de volle breedte aan het werk : van Framework Manager tot Dynamic Cubes, van de dashboard tot de report module.

Hoe ziet jouw uitdaging eruit?

Het toffe van werken bij Axians is dat je je in een omgeving bevindt die snel gaat. Razend snel. We bevinden ons in de wereld van IT, we groeien door acquisities, we bouwen startups, we sponsoren gave projecten zoals het Solar team en gaan volle bak mee in de innovaties van deze tijd.

Axians combineert de voordelen van een grote organisatie met het hechte team gevoel van kleinere business units, waarin hard werken, teamspirit, vitaliteit en fun centraal staat.

Juist door de grootte van de organisatie met de verschillende units die ieder een eigen focusgebied hebben én het grote netwerk is er voldoende ruimte voor ontwikkeling.

Axians groeit en onze mensen groeien mee.

Wat vragen wij van jou?

Je hebt minimaal een succesvol afgeronde technische HBO-opleiding en minimaal vijf jaar werkervaring binnen Business Intelligence als consultant.

Uiteraard heb je goede communicatieve vaardigheden en een hoog klant- en kwaliteitsbewustzijn. Je beschikt over technische expertise in IBM Cognos (minimaal v8 / v10).

Door je achtergrond ben je in staat om technische implementaties van Cognos te begrijpen en klanten te helpen met hun vraagstukken.

Je vindt het leuk om met de nieuwste technologieën bezig te zijn en spart graag met collega’s om deze ontwikkelingen uit te proberen en uit de dragen aan klanten en collega’s.

Wat bieden wij jou?

 • Een hecht team van professionele BI & Data Science specialisten;
 • Leuke dingen doen zoals : hackatons, ontspannende & sportieve events, LAN-party, gezellige teamuitjes;
 • Uitdagende en gave projecten ;
 • Werken met de nieuwste tooling op het IBM platform;
 • Diepe en brede vakkennis van collega’s. We houden regelmatig kennis- en inspiratiesessies om deze kennis met elkaar te delen;
 • Persoonlijke begeleiding en ontwikkeling. We hebben geen standaard opleidingsbudgetten. We kijken met iedere individuele collega samen wat het beste traject kan zijn en investeren daar graag in;
 • Een mooi salaris;
 • Auto van de zaak, smartphone en laptop;
 • 25 vakantiedagen.
 • Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier