Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut binnen programma Affect-Fobie Intensief
NPI
Amsterdam West, NL
5 dagen geleden

Waar hebben we jouw talent voor nodig?

Affect Fobie Therapie (AFT) is een integratief model van kortdurende psychodynamische psychotherapie (STDP) dat werd ontwikkeld door psycholoog en onderzoeker, Leigh McCullough.

Deze evidence-based behandeling integreert technieken uit psychodynamische, cognitieve gedragstherapeutische en ervaringsgerichte therapieën in een krachtig geheel, en wordt toenemend toegepast in de ambulante en semi-ambulante GGZ voor patiënten met een Cluster C persoonlijkheidsstoornis al dan niet in combinatie met een depressieve- of angststoornis.

De conflict- en persoonsdriehoek van Malan worden binnen AFT-behandeling als uitgangspunt gebruikt, deze heeft drie doelen : herstructurering van afweer, herstructurering van het gevoelens en herstructurering van het beeld van het zelf en van de ander.

Het is niet noodzakelijk om deze behandelvorm meteen te kunnen uitvoeren maar een open visie en bereidheid om zich te scholen in de AFT-methodiek.

Het AFT intensieve programma, bestaat uit behandeltrajecten van 8 en van 16 uur per week Hierbinnen ben je verantwoordelijk voor de psychotherapie samen met een co-therapeut, inhoudelijke sturing aan het team en (mede) voor de cliënten binnen het programma.

Eventueel is deze functie te combineren met andere taken binnen het NPI.

Wie ben jij?

Je bent BIG-geregistreerd klinisch psycholoog of psychotherapeut en je hebt aantoonbare opleiding en ruime ervaring in ontwikkelingsgericht psychodynamisch werken en groepstherapie.

Tevens heb je affiniteit en ervaring met de behandeling van cliënten met ernstige persoonlijkheidsstoornissen.

Lidmaatschap van registerlidmaatschap AFT binnen de NVPP en / of de NVGP (aspirant of officieel lid) is een pre. Je kunt goed functioneren in een multidisciplinaire setting.

Je bent in staat met empathie complexe samenwerkingsrelaties te hanteren. Je bent in staat uw eigen werkwijze te actualiseren naar stand van wetenschap, kosteneffectiviteit en externe vraag.

Je bent flexibel, reflectief, breed inzetbaar, collegiaal en hebt gevoel voor humor. Je hebt een positief kritische houding en zet je in voor een lerende organisatie.

Wat krijg je van ons?

 • Het betreft een voorlopige aanstelling tussen 28 en 32 uur per week voor een jaar, met mogelijkheid tot verlenging voor bepaalde of onbepaalde tijd na deze periode;
 • De salariëring is naar zwaarte van de functie, ervaring van de kandidaat en conform de CAO GGZ;
 • Arkin kent aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden en collectieve regelingen zoals een zorgverzekering en een fietsplan.
 • Maar ook toegang tot een vitaliteitsplatform, vanwaar je allerlei sportieve activiteiten kunt ondernemen zoals boksclinics of windsurfen, daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot het online trainingsaanbod van Good Habitz;
 • Arkin zal investeren in jouw ontwikkeling : 12 merken, 1 loopbaan.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier