Planner Express / Scheepsleveringen
Neele-Vat.nl
Rotterdam, Pernis
4 dagen geleden

Neele-Vat groeit

en dat is mede te danken aan de inzet, kwaliteiten en gedrevenheid van onze enthousiaste collega’s. Naast een goed salaris heeft Neele-Vat ook oog voor individuele wensen en behoeften van haar medewerkers en stimuleert het verder ontwikkelen en inzetten van talenten.

Wil jij deel uitmaken van zo’n team en vooral meegroeien in een enthousiast bedrijf? Dan willen wij graag kennis met je maken!

De afdeling Je zal deel uitmaken van een dynamisch team. Op de afdeling hangt een informele werksfeer. Geen dag is het zelfde daar logistiek altijd in beweging is.

Je hebt dagelijks contact met collega’s binnen en buiten kantoor en staat dagelijks in contact met Charters, chauffeurs, scheepsagenten en klanten.

Kortom een functie waarin een Expediteur wegtransport zich een spin in het web zal voelen.

De werkzaamheden In deze functie bestaan je werkzaamheden uit het acquireren en / of signaleren, aannemen en organiseren van spoed transporten.

Tijdig zorg je voor een efficiënte planning van de voertuigen, bepaal je de routevolgordes en bewaak je dat zendingen correct en op tijd worden opgehaald / afgeleverd.

Houd je dagelijks contact met scheepsagenten en volgt de schepen waar er leveringen voor op staan en houd je de klant op de hoogte.

Vooraanmeldingen maken voor chauffeurs welke de havens op moeten voor leveringen aan boord.

Je houdt je bezig met het opmaken van transportdocumenten en het voorbereiden van im- en exportdocumenten. Je draagt zorg voor het voorbereiden, uitwerken en versturen van offertes en kent je weg bij het inkopen van marktconforme transporten.

Je begeleidt de transporten van A-Z en draagt bij aan de algemene expeditie administratieve ondersteuning.

Jouw profiel

 • Voor deze functie dien je te beschikken over minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Het is een pre als je kennis hebt van de logistiek / scheepsleveringen en beschikt over enige werkervaring;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in taal als in geschrift;
 • Je hebt een klant- en kwaliteitsgerichte instelling en je bent in staat om je eigen werk te organiseren;
 • Je hebt gevoel voor verantwoordelijkheid en je werkt secuur;
 • Je bent communicatief sterk en stressbestendig.
 • Je beschikt over een gezonde dosis humor en hebt een sociale persoonlijkheid.
 • Ons aanbod Een goed salaris, een bonus bij goede bedrijfsresultaten, voordelige pensioenregeling (wij betalen 60%), diverse trainingen / opleidingen en de mogelijkheid om vanuit huis te werken (ook na corona) met de middelen die je daarvoor nodig hebt.

  Dat is de basis die we aanbieden. Daarnaast bieden we tal van doorgroeimogelijkheden, ook hierin denken we natuurlijk mee.

  Naast de leuke en gezellige bedrijfscultuur, hebben we jaarlijks leuke personeelsactiviteiten zoals een Paaspubquiz, voetbaltoernooi, haringhappen, kerststukjes maken en een leuk personeelsfeest.

  We denken ook aan jouw naasten (indien van toepassing) met een Sinterklaasfeest voor de kleintjes en de Neele-Vat Academy voor de studerende kinderen.

  En voor de sportieve collega’s die betrokken zijn bij een sportvereniging geven we graag in steuntje in de rug met ons sponsorprogramma.

  Sollicitatie route

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier