Senior Java Developer Vianen
CODEGUILD
Utrecht, Netherlands
5 uur geleden
source : OnlyEngineerJobs

Wil jij graag werken voor een softwarehuis waar het management een software engineering achtergrond heeft? Vind jij het prettig dat jij en je team zelf verantwoordelijk zijn voor jullie technische keuzes?

Lijkt het jou leuk te werken aan een nieuwbouw project , waar alleen nog een MVP van is? Vind jij het belangrijk dat je gewoon met hedendaagse technologie zoals : Java8+, Spring Boot, Docker, Cloud en microservices aan de slag kan?

Dan hebben wij de baan voor jou! Deze organisatie is de specialist als het gaat om de bouw van maatwerkoplossingen voor vooraanstaande organisaties o.

a uit de sectoren Automotive, Fintech, Logistiek en de Telecom . De producten worden altijd ontwikkeld binnen complexe IT infrastructuren met 10-duizenden tot wel miljoenen gebruikers.

Een groot gedeelte van jouw werk vind dus plaats in de meest complexe architecturen die wij kennen hier in Nederland. Je komt hier te werken binnen een zeer informele organisatie , waarbij het gehele management een software engineering achtergrond heeft.

Zo weet men in alle lagen van de organisatie precies wat er belangrijk om een echte software engineering cultuur te creëren en dat is gelukt! Prettig hierin is dat de teams verantwoordelijk zijn voor hun eigen projecten .

Zo hebben de teams veel autonomie en mogen zelf technische beslissingen worden gemaakt. Zonder overheersende mening van het management.

En dit is een van de reden waarom men al zo lang succesvol is en bijna geen verloop kent. Uiteraard werk je hier gewoon met een up to date technologiestack en methodes met o.

a Java8+, Spring Boot, Docker, Cloud, Angular6, CI / CD en Agile. Vanwege de bouw van een heel nieuw microservices platform zijn we op zoek naar een tweetal ervaren Java Developers.

LET OP : GEEN DETACHERING! Jouw rol : Senior Java Developer Vianen In jouw rol als Senior Java Developer Vianen komt je te werken in een klein agile team van Senior Java Developers, Scrummaster en een Product Owner.

Momenteel is voor dit project alleen nog een MVP ontwikkeld en zal zodoende nog een lange doorlooptijd hebben. Nog belangrijker is misschien wel de impact die jij nog kunt maken in technische beslissingen of welke features er allemaal ontwikkeld kunnen worden.

Dagelijks werk je hier met doorgewinterde Java Developers, zodat ook voor de meest ervaren Java Developer hier voldoende sparringpartners rondlopen.

Dit zowel in je team als binnen de rest van de organisatie. In jouw rol als Java Software Engineer Vianen kun je doorgroeien naar de rol van Lead Developer of Architect , maar ambieer jij rollen meer gericht op projectmanagement en klant contact, geen probleem.

Je vindt hier legio mogelijkheden en voor iedereen een passende. Wat is er nodig? Als Senior Java Developer heb je waarschijnlijk minimaal 4 jaar ervaring Ervaring met Spring heb je al ergens opgedaan Waarschijnlijk heb je al gekeken naar Microservices, Spring Boot en Docker, maar dat mag je hier ook leren.

Ervaring met het bouwen van REST-Services is een pre Ervaring met Cloud is een pre Ervaring met CI / CD omgeving, je hoeft niet de hele pijplijn zelf te hebben opgezet Ervaring met Jira, Bitbucket, Git en / of Sonar is een pre Wat wordt er geboden?

Salaris oplopend tot 72.500 per jaar o.b.v. kennis en ervaring Mogelijkheid om 32, 36 of 40 uur te werken Flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden Gratis parkeren voor de deur Uitstekende bereikbaarheid Zeer gunstige pensioenregeling Trainingsbudget voor cursussen Hardware budget voor de aanschaf van de hardware die jij maar wilt Bouw jij graag innovatieve maatwerkoplossingen van scratch voor zeer vooraanstaande klanten met miljoenen eindgebruikers?

Ben je geïnteresseerd om als Java Developer in Utrecht te bouwen aan zeer moderne maatwerk softwareoplossingen? Meld je dan snel aan via het onderstaande formulier of stuur jouw CV naar Serge Warbout via

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier