Accountmanager Grootzakelijk (Desk Sales)
kWh People
Amsterdam
5 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Voor onze opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Salestopper. In deze functie draag jij hoogstpersoonlijk bij aan de verdere groei van het bedrijf (zij zitten nu in de start-up / scale-up fase).

Jouw focus is acquisitie en retentie van grootzakelijke klanten, daarnaast wordt eigen inbreng zeer gewaardeerd.

Deze organisatie typeert zich door het leuke, informele team en het vieren van successen. Je wordt daarnaast goed begeleidt door het ervaren sales- en marketingteam.

Naast dat er hard gewerkt wordt, is er ook veel ruimte voor plezier.

Het is jouw taak om telefonisch leads op te volgen van klanten en nieuwe klanten te werven. Jij bent in staat om een prettig gesprek te voeren en weet hierbij de klantbehoefte goed te achterhalen, met als doel de klant te overtuigen van het aanbod.

Het bellen met prospects en het werken met targets is niet nieuw voor jou.

Uitgangspunt bij onze opdrachtgever is dat klanten met een goed gevoel klant worden.

Wij zijn op zoek naar een commerciële, enthousiaste, proactieve kandidaat. Beschik jij daarnaast over een winnaarsmentaliteit en heb jij ruime ervaring in telefonische verkoop, dan zijn wij op zoek naar jou! Kun jij daarnaast de volgende punten afvinken?

 • HBO+ werk- en denkniveau
 • Minimaal 2 jaar ervaring met de (telefonische) verkoop van energie
 • Ervaring met verkoop en advisering van grootzakelijke energie is een pre
 • Ervaring in zakelijke telesales en acquisitie
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
 • De opdrachtgever biedt jou een plek in een leuk, snelgroeiend bedrijf in Amsterdam. Je krijgt door ervaren collega's de kans om jezelf te ontwikkelen in het vakgebied.

  Daarnaast typeert de cultuur zich als informeel en worden successen gevierd. Uiteraard ontvang je een passend salaris (€2750,- - €3250,- + een ruime variabele component).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier