Juridisch administratief medewerker Belastingdienst
Randstad
Breda, The Netherlands
1 dag geleden

Stel je voor : een baan bij onze topwerkgever de Belastingdienst in Breda! Werken als juridisch administratief medewerker een afwisselende baan! Ieder dossier dat jij behandeld vertelt een ander verhaal.

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbij je minimaal 32 uur per week beschikbaar bent? Kom dan het team van de Belastingdienst versterken!

Wat bieden wij jou

 • Een contract voor 32 of 36 uur per week.
 • Goed startsalaris voor een juridisch medewerker
 • Iedere week je salaris op je rekening!
 • Volledige vergoeding van de Ov-kosten
 • Een mooie werklocatie in Breda
 • Contract tot minimaal juli 2022!
 • Wie ben jij

  Je bent een zelfstandige juridisch administratief medewerker die secuur werkt, goed kan plannen en ervan houdt om alles tot in de puntjes uit te zoeken, daarnaast :

 • Heb je een studie afgerond, Hbo, WO met een fiscale specialisatie,
 • Ben je zowel schriftelijk als mondeling communicatief sterk en kan dit goed overbrengen.
 • Ben je in staat een goede sollicitatiebrief en referentie aanleveren.
 • Wat ga je doen

  Werken als juridisch administratief medewerker bij de Belastingdienst, dat is een uitdagende baan! Dit doe je van maandag t / m vrijdag waarbij je flexibel mag starten tussen 7.

  00 en 9.00 uur. De burgers die belasting moeten betalen over hun vermogen in box 3 (sparen & beleggen) hebben de gelegenheid om een bezwaarschrift in te dienen.

  Aan jou de taak om te beoordelen of dit bezwaar terecht is of niet. Vervolgens leg je de burger uit of wat de uitkomst is van het bezwaar.

  Belangrijk is daarom dat je stevig in je schoenen staat! Er volgt altijd een schriftelijk besluit binnen termijn 6 weken.

  Een aantal vraagstukken kunnen vrij ingewikkeld zijn, maar samen met je collega’s zorgen jullie voor het juiste besluit.

  Waar ga je werken

  Naast het Centraal Station van Breda staat het kantoor van de Belastingdienst. Dit wordt jouw werklocatie. Een persoonlijke buddy gaat jou in enkele weken op deze locatie alle systemen aanleren, zodat jij daarna goed zelfstandig aan de slag te gaan.

  Tussen de middag kun je even een frisse neus halen en met elkaar lunchen. Je kantoor ademt een fijne, lichte, opgeruimde werksfeer uit en heeft een open deuren-beleid.

  De deur staat altijd open dus voor jou en je collega’s. Er zijn diverse verschillende flexplekken beschikbaar, hoe leuk is het om iedere dag met een andere collega kennis te maken.

  Vanwege Covid-19 is er een werkplek volgens de geldende regels voor je klaar gemaakt!

  Sollicitatie

  Sta je te popelen om hier aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu! Heb je nog vragen? Bel of app mij, Edwin de Jager, via 0682527744

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier