Helpende
Pieter van Foreest
Delft, Nederland
2 uur geleden

Wat ga je doen?

Als Helpende is lichamelijke verzorging slechts één onderdeel van je werk. Jij kijkt veel verder. Waar kun jij de cliënt blij mee maken?

Bij ons staat kwaliteit van leven en welbevinden voorop. Daarom is het belangrijk de bewoner écht te kennen : zijn levensverhaal, behoeften en interesses.

Je probeert ze te helpen waar je kan en durft daarin buiten de gebaande paden te denken. Je stemt hierover af met de contactverzorgende en andere collega’s binnen je team van de Bieslandhof.

Samen met vrijwilligers en naasten werk je op een gastvrije en vriendelijke manier en maak jij het verschil voor de cliënten.

Locatie De Bieslandhof is gelegen in rustige wijk in Delft, vlakbij het gezellige centrum. Er is een eigen parkeerterrein en een bushalte naast de deur.

Het verpleeghuis biedt zorg op o.a. somatisch, psychogeriatrisch en palliatief gebied, waarbij kwaliteit van leven voorop staat.

Wij zoeken voor meerdere afdelingen op deze locatie helpende. Voor al onze medewerkers binnen de Bieslandhof betekent dit dat er alle mogelijkheden zijn om zich daarin verder te ontwikkelen en hun kennis en vaardigheden te kunnen inzetten om op een effectieve wijze in te spelen op de behoeftes van de diverse doelgroep.

In deze video krijg je een indruk wat de functie precies inhoudt.

Wat breng je mee?

 • Je bent in het bezit van het mbo-diploma Dienstverlening Helpende Zorg (en Welzijn) niveau 2;
 • Je bent gastvrij en zet de cliënt op de eerste plaats;
 • Je staat stevig in je schoenen en staat open voor vernieuwingen;
 • Persoonsgericht werken is voor jou vanzelfsprekend.
 • Wat bieden wij?

 • Salaris (FWG 25), vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (CAO VVT);
 • Jaarcontract voor 32 tot 36 uur per week. Aansluitend een vast dienstverband als de samenwerking wederzijds goed bevalt;
 • Ontwikkeling en scholing vinden wij heel belangrijk en wij stimuleren jou hierin. Zo kun je bijvoorbeeld de opleiding verzorgende IG niveau 3 gaan volgen als je deze ambitie en de capaciteiten hebt;
 • Fietsregeling voor onder andere een e-bike en korting op je zorgverzekering. om te lezen wat deze arbeidsvoorwaarden -variërend van een eindejaarsuitkering tot korting op je zorgverzekering- bij ons inhouden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier