Consultant TechMatch
Techmatch
Vestiging Nijmegen, Gelderland, NL
6 dagen geleden
source : Monsterboard

De beste relaties beginnen met de perfecte match. Daarom verbinden wij dromen & ambities, leergierigheid & expertise, ervaring & frisse blikken voor de ultieme werkbeleving van technische professionals en werkgevers.

Dit doen we al ruim 15 jaar door het bemiddelen van technische professionals op alle niveaus. Dankzij onze recruiters en consultants vinden jaarlijks honderden technische professionals via TechMatch een nieuwe baan.

Ben jij de volgende? Functiebeschrijving De technische sector is continue in beweging, zowel aan de bedrijf- als kandidaat kant.

Als consultant bij TechMatch ga jij technisch talent vinden en bemiddelen naar de juiste baan. Binnen de gestelde kaders bepaal je als ondernemer' zelf welke aanpak je hanteert om te komen tot het gewenste resultaat : Relatiebeheer is enorm belangrijk jij bent de schakel tussen jouw klant en de kandidaat.

Tevens zoek je naar nieuwe potentiele klanten en weet je deze aan TechMatch te binden. Jij bent de loopbaanbegeleider voor werkzoekende, je weet als geen ander de wensen en behoeftes van kandidaten in kaart te brengen en te matchen Zodra er sprake is van een succesvolle bemiddeling, ben je ook verantwoordelijk voor de contractuele afhandeling en de nazorg ( onderhouden contacten met medewerker en opdrachtgever, evaluaties, bijsturing).

Aangezien TechMatch vooral bemiddelt in langlopende trajecten, bouw je daarbij al snel een relatie op met alle betrokkenen Functie-eisen Als Consultant Techniek ben je sociaal betrokken, maar verlies je het commerciële belang nooit uit het oog.

De term mensenwerk' is in deze zeker van toepassing : je vindt het leuk om met én voor mensen te werken. Verder beschik je over de volgende kwalificaties : Je herkent jezelf in onze kernwaarden : ambitieus, daadkrachtig, betrokken en menselijk Een hbo-opleiding, in de richting van Commerciële Economie of Communicatie is een pré De wil om te leren en jezelf ontwikkelen om het beste uit je functie te halen Je durft buiten je comfortzone te gaan om je doelen te bereiken Je bent naast het hard werken ook in voor een lolletje Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol, bijvoorbeeld als Intercedent, Consultant, Accountmanager of Recruiter Je werkt graag samen om tot het beste resultaat te komen Dus ben jij de commerciële en gedreven professional die team Nijmegen komt versterken?

Solliciteer! Arbeidsvoorwaarden Je bent zelfstandig, commercieel en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Herken jij jezelf hierin?

Dan is de functie van consultant bij TechMatch je op het lijf ;Naast goede arbeidsvoorwaarden krijg je van ons het volgende : Een bonusregeling die past bij jouw prestaties Een representatieve auto van de zaak Ruimte om je rol invulling te geven samen met het team De tools om jezelf verder te ontwikkelen Leuke bedrijfsuitjes en activiteiten om teamspirit te blijven verbeteren

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier