Werkvoorbereider (vakantiewerk)
Randstad
Wolvega, NL
5 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Ben jij opzoek naar vakantiewerk als werkvoorbereider? In het grondstoffenmagazijn zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider die ervaring heeft met een elektrische stapelaar.

Als werkvoorbereider zorg jij voor de voorbereiding van de productie. De productie moet continu blijven draaien en het is jouw taak om er voor te zorgen dat de producten die nodig zijn, op tijd worden ingeboekt zodat deze naar de productielijnen worden gebracht.

Als werkvoorbereider is het jouw taak om er voor te zorgen dat de grondstoffen die binnenkomen op een juiste manier worden ingeboekt in de systemen.

Daarnaast zal je een stuk controle van magazijnvoorraden bijhouden. Dit betekent dat je qua werkzaamheden veel vrijheid zal krijgen maar waarbij verantwoordelijkheidsgevoel wel hoog op het lijstje staat.

Ook is het belangrijk dat je geconcentreerd en volgens de vastgestelde ISO-en veiligheidsprocedures werkt. Soms zul je ook moeten werken met gevaarlijke goederen in een gevaarlijke omgeving.

wat bieden wij jou

 • Salaris, elke dinsdag op je rekening
 • Diversiteit aan werknemers met hart voor de zaak
 • Lekker uren maken in de vakantie
 • Reiskostenvergoeding €0,19 p / km per dag, max 100km
 • 15% ploegentoeslag over elk gewerkt uur
 • wie ben jij

  Wil jij vakantiewerk doen als werkvoorbereider in het grondstoffenmagazijn? Zie hieronder wat we van jou vragen :

 • Fulltime beschikbaarheid komende zomer (geen vakantieplannen);
 • Flexibel inzetbaar in 2 ploegen (05.24-13.35 uur / 13.24-21.35uur);
 • Je beschikt over (of bent bezig met) MBO3 niveau of hoger, goede rekenvaardigheden en kan nauwkeurig werken;
 • Je woont binnen 40 km van Wolvega en bent in het bezit van eigen vervoer, omdat Motip Dupli vanwege de ploegentijden niet met het OV te bereiken is;
 • Ervaring met de elektrische stapelaar is een pré.
 • wat ga je doen

  Wanneer je vakantiewerk als werkvoorbereider gaat doen bij Motip ben je vooral verantwoordelijk voor het inboeken van de grondstoffen die bij Motip aankomen.

  De systemen moet je natuurlijk even leren kennen maar secuur en gedetailleerd kunnen werken is erg belangrijk. Ook zul je veel met een elektrische stapelaar gaan lopen.

  Ervaring hiermee is een pré. Secuur werken komt terug in het feit dat je soms met gevaarlijke goederen in een gevaarlijke omgeving werkt.

  Alle veiligheidsmaatregelen zijn natuurlijk ingevoerd maar het is wel belangrijk dat je hier mee kan omgaan. Hieronder nog een paar punten die belangrijk zijn in je functie.

 • Administratie bijhouden van de grondstoffen;
 • Vertrouwd zijn met gevaarlijke goederen in een gevaarlijke omgeving;
 • Fysiek in orde, soms moeten er vaten overgezet worden.
 • Motip Dupli

  Met de merken MoTip, DUPLI-Color, presto en ColorMatic is Motip Dupli Group voornamelijk actief in de automotive, de doe-het-zelf en de industriële markten met een groot assortiment spuitbussen.

  Variërend van kwalitatief hoogwaardige (auto)lakken tot meer technische producten, zoals remmenreiniger en siliconensprays.

  Op haar terrein is Motip Dupli marktleider, met behalve drie productiebedrijven eigen verkoop en distributiemaatschappijen in twaalf Europese landen.

  Jaarlijks produceert Motip Dupli Group meer dan 80 miljoen spuitbussen.

  sollicitatie

  Heb jij zoiets van dit lijkt me wel wat als vakantiewerk? Reageer dan snel door op onderstaande blauwe button te klikken en laat uit je motivatie blijken waarom jij dé kandidaat bent naar wie wij op zoek zijn!

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier