Hoofduitvoerder utiliteitsbouw
Dura Vermeer
Cruquius
6 dagen geleden

Samen met jouw team ga je grote en complexe utiliteitsbouw projecten uitvoeren. Dat geeft energie als hoofduitvoerder bij Dura Vermeer Bouw Midden West.

Al helemaal wanneer je dit realiseert binnen de deadline én gestelde kwaliteiten. Kwaliteit van topniveau, daar sta je voor.

Jij bent de leidinggevende die de bouwplaatsmedewerkers en mogelijk andere uitvoerders inspireert. Natuurlijk heb je een groot hart voor de bouw, maar oog voor jouw team vind je nog veel belangrijker en samen met je team ga je aan de slag in de regio Noord- Holland en / of Utrecht

Dit wordt jouw baan

Elk bouwbedrijf kan een huis maken, maar hoe je dat doet maakt het verschil. Daar speel jij een belangrijke rol in als hoofduitvoerder bij het realiseren van grote en complexe woningbouwprojecten.

Je stuurt namelijk een team van bouwplaatsmedewerkers aan. Van het organiseren, coördineren en bewaken van alle activiteiten op de bouwplaats tot het garanderen van kwaliteit en veiligheid gedurende het project.

Er komt veel bij kijken. Gelukkig weet jij bij elke fase jouw collega’s te inspireren. Zo blijven zij bovengemiddeld productief en kijk jij met elk afgerond project vol trots naar het eindresultaat.

Dat hebben jullie samen toch maar weten te realiseren.

LI-DVBVTOPWERKGEVER

Welkom bij de familie

Een huis bouwen of een stuk asfalt produceren, dat kunnen meer bouwbedrijven. Maar de manier waarop je dat doet bepaalt hoe lang je succesvol blijft.

In ons geval al 165 jaar. Als familiebedrijf draait het bij Dura Vermeer om relaties, in de eerste plaats die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, resultaten volgen.

Onze ruim 2.800 medewerkers geven ons een nationaal gezicht en een lokaal hart. Je vindt onze mensen van Rotterdam tot Hengelo en van Alkmaar tot Weert.

Wat ze verbindt is de trots op hun vak, de drive om het maximale resultaat te behalen, en bovenal de motivatie om dat samen te doen.

Hier(aan) ga je werken

Vanuit het Dura Vermeer-kantoor in Cruquius ga je aan de slag met verschillende woning- en utiliteitsbouwprojecten in de regio Noord-Holland en Utrecht.

Dit doe je samen met gedreven collega’s uit verschillende disciplines. Wij werken veel samen met collega’s uit het bouwteam.

Denk aan de projectleider, werkvoorbereider en projectmanager. Samen zorgen wij voor een stevige voorbereiding bij ieder project.

Letterlijk van a tot z. We werken vanuit Building Information Modelling (BIM) en vanuit meerdere Bouwstromen

Dit breng jij mee

 • Een afgeronde hbo of mbo opleiding richting Bouwkunde.
 • Je hebt 5 jaar relevante werkervaring als uitvoerder binnen de utiliteitsbouw.
 • Je hebt een brede werkervaring op diverse soorten projecten.
 • Je hebt de ambitie om door te groeien naar een rol van hoofduitvoerder.
 • Ervaring met BIM is een pré.
 • Wij hebben oog voor jou

  Dus bieden we je onder meer :

 • Een goed salaris dat meegroeit met jouw ontwikkeling.
 • 43 verlofdagen met de mogelijkheid om dagen te verkopen.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een standaard verzekering van alle werknemersrisico’s, pensioenregelingen, een extra aanvulling bij arbeidsongeschiktheid en een bijdrage voor het vakbondslidmaatschap.
 • Een goede werk-privébalans dankzij soepele regelingen voor arbeidsduur, werktijden en moderne verlofvormen voor onder meer ouderschap, calamiteiten, mantelzorg of een sabbatical.
 • Voor verse vaders : 100% doorbetaling van je salaris tijdens je (aanvullende) geboorteverlof.
 • Veel aandacht voor jouw groei, met onze eigen Dura Vermeer academie en een vergoeding in tijd en geld voor zowel vak- als loopbaangerichte opleidingen.
 • Een mobiliteitsbudget of een leaseauto met grote keuzevrijheid.
 • Een smartphone en in veel gevallen een laptop en / of ipad van de zaak.
 • Een vitaliteitsprogramma en een individueel keuzebudget voor duurzame inzetbaarheid.
 • Een eindejaarsgeschenk, zomerse BBQ’s, winterse kerstborrels en personeelsfeesten.
 • En last but not least : fijne collega’s die in een professionele omgeving zorgen voor een ongekend goede werksfeer.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier