Docent Communicatie (trainer) (0,4 – 0,8 fte)
Hogeschool van Amsterdam
AMSTERDAM
3 dagen geleden

Functie-inhoud

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) zoekt voor de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening per 1 augustus 2021 een ervaren, gedreven en deskundige

docent Communicatie (trainer) (0,4 - 0,8 fte)

Wat ga je doen?

Als docent Communicatie verzorg je samen met andere docenten lessen en trainingen op het gebied van communicatie, zoals Adviesgesprekken, Motiverende gespreksvoering en Conflicthantering.

Je past nieuwe inzichten uit het vakgebied toe in onderwijsmateriaal en ontwikkelt (digitaal) onderwijsmateriaal voor het curriculum Hierbij houd je rekening met de samenhang met andere disciplines in het curriculum.

Je begeleidt de studenten tijdens de verschillende fasen en opdrachten van de studie en bent verantwoordelijk voor het opstellen, afnemen en beoordelen van tentamens en assessments.

Tevens begeleid je studenten bij het opstellen en formuleren van leerdoelen en het uitvoeren van studieopdrachten en signaleer je stagnaties in de ontwikkeling van de student en de studievoortgang.

Wat breng je mee?

Je hebt zicht op het SJD werkveld en / of bent bereid om je in dit werkgebied in te werken. Een relevante masterdiploma is een pré.

Je bent in bezit van een didactische bekwaamheid of bereid deze te behalen. Uiteraard heb je ervaring en affiniteit met het verzorgen van communicatietrainingen.

Je bent klant- en servicegericht en je kunt goed werken in teamverband. Daarbij ben je gedreven, flexibel en enthousiast om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het vakgebied en neem je hierin verantwoordelijkheid voor de eigen ontwikkeling en leermogelijkheden.

Het werken in een dynamische omgeving moet je energie geven en je deinst niet terug voor piekbelasting.

Waar kom je te werken?

SJD leidt jonge mensen op tot vaardige, initiatiefrijke, praktijkgerichte professionals in een sociaaljuridische werkomgeving.

SJD maakt onderdeel uit van de Faculteit Maatschappij en Recht en is gevestigd in het Muller-Lulofshuis (Wibautstraat 5a).

De opleiding wordt in voltijd en deeltijd aangeboden en telt ongeveer 1100 studenten en 60 medewerkers.

Wat bieden we?

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling tot 1 augustus 2022. Verlenging is afhankelijk van gebleken geschiktheid, formatieruimte en de toestroom van nieuwe studenten.

De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie docent 3. De bij deze functie behorende loonschaal is schaal 10 (cao hbo).

Het salaris bedraagt maximaal € 4307, - bruto per maand bij een volledige aanstelling. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring.

De HvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast biedt de HvA (via de HvA Academie) uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren.

Kijk voor informatie over de faculteit op www.hva.nl / fmr

Word jij onze nieuwe docent Communicatie?

Klik op de link onderaan deze vacature om online te solliciteren. Sollicitaties die rechtstreeks naar de contactpersoon of op een andere wijze worden verstuurd, worden niet verwerkt.

Wat je verder moet weten

 • deze vacature is gelijktijdig in- en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang op externe kandidaten;
 • meer informatie over de sollicitatieprocedure is te vinden op onze website WerkenbijdeHvA;
 • bij de werving en selectie ter invulling van deze vacature, houden wij de HvA Sollicitatiecode aan. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier