Werkvoorbereider/ tekenaar regio Oss
Werk en Vakmanschap
Oss, Netherlands
15 uur geleden
source : Werk en Vakmanschap

Functieomschrijving

Jij bent onze nieuwe werkvoorbereider / tekenaar in de regio Oss. In deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van projecten.

Tevens ben je verantwoordelijk voor het tekenen van alle nieuwe / gewijzigde installaties. Je werkt nauw samen en legt verantwoording af aan de projectleider.

Je wilt er graag voor zorgdragen dat afwijkingen, onveilige situaties, schades, milieuverontreiniging en ongevallen in installaties / werkzaamheden zo goed mogelijk worden vermeden.

Je bent proactief en vindt het leuk om verbeteringen in installaties / werkzaamheden door te voeren.

Wat ga je echt doen

 • Je ondersteunt de projectleider in de voorbereiding van een project op administratief gebied. Je zorgt ervoor dat de projectdocumentatie volledig is en dat de projectmap is aangemaakt;
 • Je zorgt ervoor dat nieuwe installaties gedetailleerd uitgetekend zijn in werktekeningen;
 • Je legt wijzigingen in installaties vast in revisietekeningen;
 • Je hebt veel contact met opdrachtgevers om nadere gegevens over installaties op te vragen en om knelpunten uit ontwerpen te inventariseren;
 • Je stelt zowel V&G (deel) plannen op als fabrikaten lijsten.
 • Waar ga je werken

  Je gaat werken bij een full service en allround elektrotechnisch installatiebedrijf. Het bedrijf heeft vestigingen in Oss, Breda en Tiel en is breed georiënteerd, innovatief en heeft een schat aan ervaring.

  Het bedrijf heeft een heldere visie : installeren met het oog op de toekomst. Zodat de klant jaar in, jaar uit gegarandeerd is van hoge kwaliteit en continuïteit met oplossingen die het milieu niet onnodig belasten.

  Binnen het bedrijf krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je krijgt een leuke groep collega’s die elke installatie met een hoge kwaliteit weten te plaatsen!

  Functie eisen

 • Voor deze zelfstandige functie als werkvoorbereider / tekenaar is een afgeronde MTS / MBO elektrotechniek vereist;
 • Ervaring met Autocad is een pré;
 • Je hebt een VCA Basis diploma of wil deze binnen 3 maanden behalen;
 • Je hebt relevante werkervaring als werkvoorbereider / tekenaar binnen de installatietechniek.
 • Procedure

  Als je een sollicitatie voor werkvoorbereider / tekenaar stuurt, bel ik je binnen enkele werkdagen op. Ik stel je wat vragen aan de telefoon en daarna maken we een afspraak.

  Onder het genot van een kop koffie bespreken we jouw wensen en ambities. Vind jij de functie interessant en is het vakgebied helemaal jou ding?

  Dan ga je op gesprek bij onze opdrachtgever. Als het gesprek van beide kanten positief is dan stellen we een overeenkomst op en ben je verzekerd van een uitdagende, nieuwe baan!

  Dus kom in actie en solliciteer!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier