Docent/trainer Bedrijfseconomie & Financiële Criminaliteit
Hanzehogeschool Groningen
Groningen
5 dagen geleden

Functie-inhoud

Ben jij een ervaren financial, een verbinder en vind je het leuk om voor een groep te staan? Ben jij in staat om samen met collega’s, studenten en het werkveld ideeën om te zetten naar goed onderwijs?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Instituut voor Business, Marketing en Finance (SBMF) is, voor diverse opleidingen, op zoek naar een nieuwe collega in de rol van Docent / trainer Bedrijfseconomie & Financiële Criminaliteit, flexibel inzetbaar, ca.

0,2 fte met mogelijke uitbreiding.

Wat ga je doen?

Als docent en trainer ga je aan de slag met de uitvoering van het onderwijs bij verschillende opleidingen. Opleidingen voor studenten, maar ook opleidingen voor professionals.

Je geeft bedrijfseconomische vakken en trainingen rondom financiële criminaliteit (CDD / KYC). Je begeleidt hierin studenten en professionals in hun leerproces.

Je bevordert actieve kennisverwerving en denkt mee over studiemateriaal, onderwijswerkvormen en kwaliteitsverbeteringen van het onderwijsaanbod.

Je zorgt dat dit onderwijsaanbod altijd actueel is. Je onderhoudt contacten met collega’s met als doel het uitwisselen van kennis en ervaring.

Je zorgt ervoor dat je je kennis en (didactische) vaardigheden actueel houdt.

Wat vragen wij?

Voor een juiste invulling van deze vacature vragen wij de volgende kennis en vaardigheden :

 • Minimaal een relevant hbo diploma of een master;
 • interesse in WFT, WWFT, sanctiewetgeving;
 • interesse in CDD / KYC en de daar bijbehorende risico’s;
 • je voelt je maatschappelijk betrokken bij financiële criminaliteit
 • relevante werkervaring in het werkveld en / of als hbo-docent;
 • ervaring in lesgeven en / of coachen van studenten of professionals;
 • flexibel inzetbaar.
 • Wie ben je?

  Je bent proactief en gericht op samenwerking. Je vindt het leuk om voor een groep te staan en om mensen iets te leren. Je hebt ervaring met groeps- en individugericht coachen en je bent analytisch sterk.

  Je hebt enthousiasme voor het vak, bent innovatief en hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

  Je hebt een ondernemende en resultaatgerichte instelling daar waar het gaat om het creëren en benutten van nieuwe kansen en het benutten van geboden mogelijkheden.

  Herken je jezelf in dit profiel? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

  Waar ga je werken?

  Ons instituut leidt op inspirerende en activerende wijze professionals op die het marktgericht ondernemen van bedrijven versterken, zowel nationaal als internationaal.

  Bij ons instituut studeren ongeveer 3000 studenten en professionals en werken rond de 200 medewerkers.

  Hanzepro

  Je gaat werken voor de HanzePro opleidingen van ons instituut en met name voor de financiële (criminaliteit) vakken. is de toegang tot het (deeltijd-)onderwijsaanbod van de Hanzehogeschool Groningen.

  Je maakt onderdeel uit van het team Commerciële Economie deeltijd / duaal.

  Wat bieden wij?

  We bieden je een leuke en dynamische omgeving waarin veel ruimte is voor eigen ontwikkeling. Het is mogelijk dat je, op basis van je expertise, ook werkzaamheden gaat verrichten voor andere opleidingen binnen ons Instituut.

  Arbeidsvoorwaarden

  De omvang van de vacature is circa 0,2 fte, maar er is mogelijk ruimte voor uitbreiding. De datum van indiensttreding bepalen we samen met jou.

  We bieden je in eerste instantie een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging. De functie is gewaardeerd in schaal 11, docent-onderzoeker A.

  Het salaris bedraagt minimaal € 3.453,- en maximaal € 5.026,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband en conform cao-hbo.

  Indien je geen master hebt wordt je ingeschaald in schaal 10.

  De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren.

  Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin.

  Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier